Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nejak jsem tam neobjevil ceny, ale to se asi vyrizuji az pri kontaktovani firmy vcetne spec pozadavku, ze? jinak diky za tip! jeste pockam jestli dorazi slavny katalog z peugeota :)

Odesláno
Původně zaslal: petr307

nejak jsem tam neobjevil ceny, ale to se asi vyrizuji az pri kontaktovani firmy vcetne spec pozadavku, ze? jinak diky za tip! jeste pockam jestli dorazi slavny katalog z peugeota :)

Přesně tak, je to podle druhu vybraný látky, prošití, počet sedadel, dělená - nedělená, opěrky hlavy, airbagy krabicové v sedačkách nebo již pod potahem. Já tedy viděl jednou potahy v Peugeotu asi za 6200Kč, ale ta látka mě nenadchla.Jestli budeš na srazu můžeš pak porovnat.:myslim:myslim

Odesláno

2bigoš: ahoj, na srazu jsem byl a tvou karu jsem obhlidl, ale bez tveho komentare :( tak priste dame rec, ti uz snad budu mit potahy i ja :super:super:super

[upravil dne 1.5.2007 petr307]

Odesláno

2bigoš: ahoj, na srazu jsem byl a tvou karu jsem obhlidl, ale bez tveho komentare :( tak priste dame rec, ti uz snad budu mit potahy i ja :super:super:super

[upravil dne 1.5.2007 petr307]

Tak to je škoda. Já byl poprvé a nikoho neznám. Stačilo jen říct. Mě tedy překvapilo, že 307ček bylo tak Málo. Kde si stál. Hatchback jsem byl snad jen já, a viděl jsem ještě tři SW včetně kámoše co přijel se mnou :mrk:mrk Snad když to vyjde na Šebetov, nás tam bude víc:D:D:papa:papa

[upravil dne 1/5/07 bigoš]

[upravil dne 1/5/07 bigoš]

Odesláno

ja mam svestkovou 307 a stal jsem v sobotu odpoledne v levo druha rada, pokud stojis celem k restauraci. byl jsem taktez prvne, mozna si me videl s manzelkou a nasim zlatym retrivrem...:papa

jinak jsem videl HB jeste v pravo u chatek zlate barvy, moc pekny, tebe jsem videl hned pri prijezdu jak jsi stal na startu na orient.:mrk

[upravil dne 1/5/07 petr307]

Odesláno

ja mam svestkovou 307 a stal jsem v sobotu odpoledne v levo druha rada, pokud stojis celem k restauraci. byl jsem taktez prvne, mozna si me videl s manzelkou a nasim zlatym retrivrem...:papa

jinak jsem videl HB jeste v pravo u chatek zlate barvy, moc pekny, tebe jsem videl hned pri prijezdu jak jsi stal na startu na orient.:mrk

[upravil dne 1/5/07 petr307]

Tak te%d už vím čí psík tam tak v sobotu krásně loudil o gáblík. Seděl jsem s dcerou hned u vchodu.:aut

Odesláno

:papa tak uz vim ktera bije!!! :D zdravime :papa

Taky zdravíme a příště mu něco přivezeme na zub. Ta čína by mu určitě nechutnala::papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...