Kadlik Odesláno 25. únor 2007 Odesláno 25. únor 2007 Zdravím, předně musím pochválit všechny, kteří zde přispívají a poskytují super rady! Dotáhl jsem si z Francie 2.0HDi 66kW a s Vaší pomocí upgradoval soft a nahrál angličtinu - díky! Můj dotaz: máte někdo TIP kde sehnat třeba obraz navigačního CD s ČR, případně německo, rakousko, slovensko apod???? Mám originál navigaci s CT displejem ale mapy nikde.. Moc děkuju za rady, tipy... ahooooooooooooooj Citovat
Michal1 Odesláno 2. březen 2007 Odesláno 2. březen 2007 Také sháním pro RT3 navigační CD s mapamy ČR a ostatní. michal.jirousek@hoerbiger.com Citovat
Leos Odesláno 16. březen 2007 Odesláno 16. březen 2007 Ahoj všichni! Zjistili jste už něco o těch navigačních cd? Já jsem pořád žádná nesehnal, teda mám nějaká z r2003 ale ne ČR. ----------------------------------------------------------------------------- 307SW/136PS-NAVI Citovat
wytek Odesláno 16. duben 2007 Odesláno 16. duben 2007 pokud chceš ještě mapu, ozvi se na wytek(zavináč)volny.cz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.