pato406 Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 po startovani pomoci startovacich kabelu mi klekl palubni pocitac - v servise mi zdelili, ze je nutne vymenit kompletni panel (displej s elektronikou). Nema nahodou nekdo z vas neco podobnyho na prodej? Anebo kontakt na sikovnyho opravare takovejch elektro srandicek ? Cena 4673 Kc bez DPH za novy dil se mi zda prilis vysoka... ...jo, jedna se o novsi model 406 2.0 16V, rok 2001 - displej pocitace s bodovou matici. diky za kazdou informaci Citovat
Mila_S Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 Původně zaslal: pato406 po startovani pomoci startovacich kabelu mi klekl palubni pocitac - v servise mi zdelili, ze je nutne vymenit kompletni panel (displej s elektronikou). Nema nahodou nekdo z vas neco podobnyho na prodej? Anebo kontakt na sikovnyho opravare takovejch elektro srandicek ? Cena 4673 Kc bez DPH za novy dil se mi zda prilis vysoka... ...jo, jedna se o novsi model 406 2.0 16V, rok 2001 - displej pocitace s bodovou matici. diky za kazdou informaci Zkus poslat U2U členovi milhaus65 - je z Hodonína [upravil dne 30.1.07 Mila_S] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.