Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

22. Priglsraz (16. 11.)  

1. 1. 22. Priglsraz (16. 11.)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Ja se chtela pridat k prazske skupince a udelat ostudu i u vas, protoze tam uz i trefim, ale budu na svatbe, tak asi priste :(

Tak to je škoda...:( Ale přeju do manželství hodně štěstí!:D

Odesláno

Zdeny: dik, jinak bych to nebrala:D:D:D

Ale jinak je fakt škoda,že asi z Prahee moc nedorazíte...:(Snad vás poznám někdy příště(i když Tebe už znám:super)

Odesláno

No to vis, ono na tahle odpoledni posezeni u kavy(caje, piva, cokolady, necht si kazdy dosadi...) se moc z dalky nejezdi, to jen zaryti magori:D:D:D(oni mi ten vyraz snad odpusti). ale pockej na nakej vetsi sraz, to se ti to bude poznavat...:D:D:aut

Odesláno

No to vis, ono na tahle odpoledni posezeni u kavy(caje, piva, cokolady, necht si kazdy dosadi...) se moc z dalky nejezdi, to jen zaryti magori:D:D:D(oni mi ten vyraz snad odpusti). ale pockej na nakej vetsi sraz, to se ti to bude poznavat...:D:D:aut

No jo,máš recht,já jen,že to zpočátku vypadalo s tou účastí tak nadějně:mrkTak někdy na větším!:papa

Odesláno

tam zas budes mit pocit, ze je tech lidi moc, jak si je nebudes pamatovat a rozhodne enstihnes pokecat se vsema :D:D:D

Hmm,tak to je marnost nad marnost...Snad je budu postupně poznávat na nějakých ne moc vzdálených menších srazech:autTřeba v Havlbrodu:super

Odesláno

Zdany: to je ale spatne skryta reklama :))))

možná špatně skrytá;),ale propagující dobrou a hlavně neziskovou záležitost. Sem si všiml na chatu,žes byla tudlevá smutná,že do Tebe furt někdo reje,ale to máš těžký...hodně nahráváš a popravdě si taky občas rejpneš:PTakže to ber jako přízeň okolí a bud v pohodě(což seš):super

Guest Janča205
Odesláno

Aka - my se určitě na nějakým sraze dřív nebo později potkáme!:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Trundík - sám nejedu, jelikož mě klokan tak trochu papá a opravdu si místo investice do benzínu koupím třeba zimní pneu :myslim:myslim:papa

tak přijeď s neonem

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

ROPOU :o:o:D:D pokud tam Neon nezůstává, tak se s ním domluvím, ale teda já a jet ropou.....:mrk:mrk

Jako by jsi nikdy ropou nejel............ :aut :aut :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...