Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

22. Priglsraz (16. 11.)  

1. 1. 22. Priglsraz (16. 11.)

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Neon

trundik: no dobře, ten Udržal je něco mezi tím vším, co jsi vypsal ... dobře uznávám ... není to slavná osobnost - je to spíš takovej ňouma a já osobně se s ním raději moc nebavím :D:D:D ale do toho výčtu \"slavných\" osobností mi prostě zapadnul :)

No .......................

Tak já to teda beru

Odesláno

aka: a kde jsou ty fota aut, co překročila rychlost? ať uděláme nějaký byznys ... myslim, že za pjééééťo (sorry Vectore) by mi leželi ty řidiči u nohou:myslim

zdeny: jednou tu budeme legendami všichni ... :aut

trundik: no dobře, ten Udržal je něco mezi tím vším, co jsi vypsal ... dobře uznávám ... není to slavná osobnost - je to spíš takovej ňouma a já osobně se s ním raději moc nebavím :D:D:D ale do toho výčtu \"slavných\" osobností mi prostě zapadnul :)

Tedaááááá....měli bychom zřídit muzeum \"slavných\" osobností P-C, pěkně ve voskové podobě...v Praze máte, tak v Brně by se šiklo...

:P:P

Odesláno

aka: Nojo ... to je taky pravda... ale nějaký vůbec nebyly špatný!! Jo a jentak mimochodem jsem fotil i řidiče, jo? Takže v tom nehledej nic hlubšího :)))

Odesláno

aka: Nojo ... to je taky pravda... ale nějaký vůbec nebyly špatný!! Jo a jentak mimochodem jsem fotil i řidiče, jo? Takže v tom nehledej nic hlubšího :)))

to bych si prece nikdy nedovolila!!!:D:D:aut

Odesláno
Původně zaslal: KIRRA

aka: a kde jsou ty fota aut, co překročila rychlost? ať uděláme nějaký byznys ... myslim, že za pjééééťo (sorry Vectore) by mi leželi ty řidiči u nohou:myslim

zdeny: jednou tu budeme legendami všichni ... :aut

Tedaááááá....měli bychom zřídit muzeum \"slavných\" osobností P-C, pěkně ve voskové podobě...v Praze máte, tak v Brně by se šiklo...

:P:P

Věnuju všecky svíčky a voskovky co máme doma:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...