Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Netopko, ty žalobníčku ... no počkej ... si to budu pamatovat!:roker Ale moje úšast na zítřejším džbáně je fakt dost ohrožena ... ten bacil se rozlezl, anebo naopak začíná kulminovat ... uvidíme zítra:papa

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

to Bohouš: no včera Neonek na chatu říkal, že určitě nepojede AUTEM....ale že pojede s Bohoušem.... takže .... :D :D :D

Neto - děkuji za zprávu - takhle to má fungovat ;)

Neon - ještě prstíčkem budeš hrabat :D:D

Odesláno

ART: nová tvář, která má ID 1326 (nebo kolik to máš) ... to je povinost dorazit po třech letech registrace v klubu :aut:papa

Bohouš: ... uvidime, co bude, ale prstíčky si šetřim ... kdyžtak Ti tam něco vyhrabu něčim jiným, jo? ....

Odesláno

:D chjo, ja snad dobehnu s Neonem na zadech :D

to ART: No jasneeee, jasneeeee......auto dobrý, takže jestě doufám, že jsi mladej, pěknej a neklidnej - v tom případě odcházím z práce a na Džbáně budu od 17:15 s chlebem, solí a Vendulkou :D :D :D .....ups, Neonku, ale jinak ta svatba v šest na Džbáně platí :D :D :D

[upravil dne 1/11/06 Netopýrka]

Odesláno

to Buhouš: když musí tak tedy jo ; )

to Neon: mám 1426, ale náhodou na ospravedlnění jsem se zůčastnil úplně prvního srazu na Džbáně : ) pak už bylo málo času :/

to Vertex: tak přecejen jsem dostal povolení ject na sraz..

to Netopýrka: jsem starej, ošklivej a neklidnej :D :D :D téééda, to bude hezké přivítání...:)

Odesláno

Hm, tak pro starý, ošklivý a neklidný máme přivítání ne s Vendulkou, Netopkou a chlebem a solí, ale jen s Pepíčkem Zímou, ovesnou kaší (aby se to nemuselo kousat) a na neklidnost nosíme svěrací kazajku :D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Hm, tak pro starý, ošklivý a neklidný máme přivítání ne s Vendulkou, Netopkou a chlebem a solí, ale jen s Pepíčkem Zímou, ovesnou kaší (aby se to nemuselo kousat) a na neklidnost nosíme svěrací kazajku :D :D :D

A popíjíme čaj s bromem :D

Odesláno

ART - teprve teď jsem zjistil, že ty jseš ten človíček s tou 605 f plný polní :mrk tak to musíš dorazit ať si sednu do ještě většího koženého obýváku :roker:roker:papa

Odesláno

Netopyrko: sem rada, ze sem nemusela bejt za praskace ja a ze sem si rnao ty prsty musela drzet:)))))))

to je jako naka bonusova kombinace: chleba, sul a ja?:D:D:D:D:D:D:D:aut:aut

Art ja si Te myslim i pamatuju.....takze tezko nova tvar:aut

Odesláno

to Netopýrka: to jsem to dopracoval... Ale ne-e snad tak zlý to nebude ;)

to Bohouš: ok, tak ti tam jednu sedačku zarezervuju :papa

to aka: fáákt? No nevím jestli mě hned poznáš :aut

Odesláno

Hlavně jááá uvidím na džbáně \"šestsetpátou\" poprvý:myslim Ono jich tam moc nejezdí .. snad tam dorazim. Ale ono už stejně bude moc šero na koukání a kochání ...

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Hlavně jááá uvidím na džbáně \"šestsetpátou\" poprvý:myslim Ono jich tam moc nejezdí .. snad tam dorazim. Ale ono už stejně bude moc šero na koukání a kochání ...

No já se do toho kočáru moc rád posadím a pokud svolí majitel, tak i svezu. :P:D Stejně tak jako v Bobově Míčku :P:D

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

No já se do toho kočáru moc rád posadím a pokud svolí majitel, tak i svezu. :P:D Stejně tak jako v Bobově Míčku :P:D

No problemo......:roker:roker

Odesláno

Teď jen aby se trošku probraly silnice. Po práci hodím drapoše a vyrážím, tak mě snad někdo někde nesestřelí z asfaltu :bojim

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...