Netopýrka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 to Bohouš: no včera Neonek na chatu říkal, že určitě nepojede AUTEM....ale že pojede s Bohoušem.... takže .... :D
Neon Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Netopko, ty žalobníčku ... no počkej ... si to budu pamatovat! Ale moje úšast na zítřejším džbáně je fakt dost ohrožena ... ten bacil se rozlezl, anebo naopak začíná kulminovat ... uvidíme zítra:papa
Netopýrka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 :aut:aut ....já už budu hodná, Nejonku ....
ART Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Zdrawííím, může dorazit zítra nová tvář? Tedy jakože já
Bohouš Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Původně zaslal: ART Zdrawííím, může dorazit zítra nová tvář? Tedy jakože já Nemůže, MUSÍ
Bohouš Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Původně zaslal: Netopýrka to Bohouš: no včera Neonek na chatu říkal, že určitě nepojede AUTEM....ale že pojede s Bohoušem.... takže .... :D Neto - děkuji za zprávu - takhle to má fungovat Neon - ještě prstíčkem budeš hrabat :D
Neon Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 ART: nová tvář, která má ID 1326 (nebo kolik to máš) ... to je povinost dorazit po třech letech registrace v klubu :papa Bohouš: ... uvidime, co bude, ale prstíčky si šetřim ... kdyžtak Ti tam něco vyhrabu něčim jiným, jo? ....
Vertex Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Původně zaslal: ART Zdrawííím, může dorazit zítra nová tvář? Tedy jakože já
Netopýrka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 chjo, ja snad dobehnu s Neonem na zadech to ART: No jasneeee, jasneeeee......auto dobrý, takže jestě doufám, že jsi mladej, pěknej a neklidnej - v tom případě odcházím z práce a na Džbáně budu od 17:15 s chlebem, solí a Vendulkou :D .....ups, Neonku, ale jinak ta svatba v šest na Džbáně platí :D [upravil dne 1/11/06 Netopýrka]
ART Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 to Buhouš: když musí tak tedy jo ; ) to Neon: mám 1426, ale náhodou na ospravedlnění jsem se zůčastnil úplně prvního srazu na Džbáně : ) pak už bylo málo času :/ to Vertex: tak přecejen jsem dostal povolení ject na sraz.. to Netopýrka: jsem starej, ošklivej a neklidnej :D téééda, to bude hezké přivítání...
Netopýrka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Hm, tak pro starý, ošklivý a neklidný máme přivítání ne s Vendulkou, Netopkou a chlebem a solí, ale jen s Pepíčkem Zímou, ovesnou kaší (aby se to nemuselo kousat) a na neklidnost nosíme svěrací kazajku :D
Mila_S Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Původně zaslal: Netopýrka Hm, tak pro starý, ošklivý a neklidný máme přivítání ne s Vendulkou, Netopkou a chlebem a solí, ale jen s Pepíčkem Zímou, ovesnou kaší (aby se to nemuselo kousat) a na neklidnost nosíme svěrací kazajku :D A popíjíme čaj s bromem
Bohouš Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 ART - teprve teď jsem zjistil, že ty jseš ten človíček s tou 605 f plný polní tak to musíš dorazit ať si sednu do ještě většího koženého obýváku :roker:papa
aka Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 Netopyrko: sem rada, ze sem nemusela bejt za praskace ja a ze sem si rnao ty prsty musela drzet:))))))) to je jako naka bonusova kombinace: chleba, sul a ja?:D:D:D:D:D:D:aut:aut Art ja si Te myslim i pamatuju.....takze tezko nova tvar:aut
ART Odesláno 1. listopad 2006 Odesláno 1. listopad 2006 to Netopýrka: to jsem to dopracoval... Ale ne-e snad tak zlý to nebude to Bohouš: ok, tak ti tam jednu sedačku zarezervuju to aka: fáákt? No nevím jestli mě hned poznáš
Neon Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Hlavně jááá uvidím na džbáně \"šestsetpátou\" poprvý Ono jich tam moc nejezdí .. snad tam dorazim. Ale ono už stejně bude moc šero na koukání a kochání ...
Vertex Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Původně zaslal: Neon Hlavně jááá uvidím na džbáně \"šestsetpátou\" poprvý Ono jich tam moc nejezdí .. snad tam dorazim. Ale ono už stejně bude moc šero na koukání a kochání ... No já se do toho kočáru moc rád posadím a pokud svolí majitel, tak i svezu. Stejně tak jako v Bobově Míčku
Bohouš Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Původně zaslal: Vertex No já se do toho kočáru moc rád posadím a pokud svolí majitel, tak i svezu. Stejně tak jako v Bobově Míčku No problemo......:roker
Vertex Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 Teď jen aby se trošku probraly silnice. Po práci hodím drapoše a vyrážím, tak mě snad někdo někde nesestřelí z asfaltu
Marlin Odesláno 2. listopad 2006 Odesláno 2. listopad 2006 to vypada, ze asi nedorazim, je mi lito, nejsou finance
Recommended Posts