Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Koukám fota ze včera se hodily:)

Ano, to určitě, ale jen částečně :) Na černý CCčko mám zálusk už pár tejdnů, i sem věděl že se v Marlinově sbírce nachází. Marlina jsem před nějakým časem kontaktoval, s tím jestli neporadí, kde tohle konkrétní provedení sehnat. Bohužel ani sběratel jeho velikosti neporadil - tahle barevná varianta jednoduše nikde není. Prolezl jsem desítky i-net obchodů, různý aukce (i světový), ale tohle zkrátka ne a ne sehnat. Už jsem se pomalu smiřoval s tím, že mám prostě smolíka, až se tu včera objevily tyhle fotky, opět mi ta krasavice padla do oka a nějak vyvstala v hlavě myšlenka na možnou směnu. No a konec pohádky už znáte :D

Zelená kráska už je na cestě, těšíc se až zaujme čestné místo v Marlinově sbírce výměnou za tmavší sestru :super

Odesláno

Zkoušíš jestli sem schopnej sednou v jedenáct večer do auta a jet si pro něj hned? :D

Nááádhera!

Dneska sem si udělal radost ještě několikrát :) Dloooouho se mi nedařilo najít model krátký Fábie - dneska se povedlo, už je na cestě, dokonce i ve správný barvě. A objednal sem konečně třetí brzdový, taky ve správný barvě :) Prostě fajn den :super

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

ja uz Fabku mam

Nooo jo. Ale já sháněl Fábii 1. Doteď sem nacházel buď kombíka, nebo WRC.

Zakládám modelovou sbírku svýho vozovýho parku. Fábia ex, 206CC teď, uvidíme co bude dál. Snad něco čeho bude k sehnání spousta modelů :D

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dneska byl na řipské pouti ale cestou zpátky povinný nákup v PENNy ve štětí.Objevil jsem tam model Peugeot 206 CC v červené barvě v měřítku 1:32 cena 80 kč. Foto dodám až zítra.

Odesláno

tak tu 205 mám taky a dalo mi celkem chvilku nají nějakou hezkou s rovnou kapotou, ale zase za 200,- pohoda.:super

jinak par kousku 18 už mám doma, jen není čes vybalit a nafotit...:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...