jarajarda Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 robozv: Teda smekám, fakt paráda:) Můžeš sem ještě vyfotit tu Octavii? A jak ty modely vypadají zespod? Připadne mi totiž jako by měla Fabia WRC přední nápravu zatáčecí Citovat
asaad Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Nevíte někdo kde bych mohl sehnat model 406 coupe (nejlíp stříbrnej)? díky moc Citovat
jarajarda Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Původně zaslal: asaad Nevíte někdo kde bych mohl sehnat model 406 coupe (nejlíp stříbrnej)? díky moc Dělá ho snad pořád welly, zkus se podívat na www.foxtoys.cz nebo www.boallget.cz . Citovat
robozv Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda robozv: Teda smekám, fakt paráda:) Můžeš sem ještě vyfotit tu Octavii? A jak ty modely vypadají zespod? Připadne mi totiž jako by měla Fabia WRC přední nápravu zatáčecí dakujem za uznanie priznam sa ze to neni praca na jednotku ale vysledok hovory za vsedko pripajam dalsie foto a aj podvozkov ale otocne kolesa to nema lebo modely sa robia v roznych obtiaznostiach od 1 po 5 kde 5 je najdetalnejsie toto je myslim 3 jedine otocnu prednu napravu ma ta formula a pri nej som sa poriadne zapotil bola obtiaznosti 5 a staval som ju pred 6 rokmi a trvalo mi to skoro 2 mesiace [upravil dne 14.1.2008 robozv] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.