Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bowling + grilování pátek 18.08.2006 - další neoficiální srazík

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aka

Darisko : mu to nekaz, treba tu jeste nekdo veri, ze v praci musi pracovat:roll:aut

To jo určitě se někdo takovej najde a určitě to je Neon :D tak mu nebudeme kazit iluze :P :P :P

• O 1 měsíc později...
Odesláno

:xvul

Pro pamětníky procházky na hostivařskou přehradu (k tý houpačce) tak vzdálenost od parkoviště byla 1.62 km - včera jsem to jel na kole a změřil a bylo to opravdu dál, než jsem si myslel, tak se opravdu omlouvám ... :D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Pro pamětníky procházky na hostivařskou přehradu (k tý houpačce) tak vzdálenost od parkoviště byla 1.62 km - včera jsem to jel na kole a změřil a bylo to opravdu dál, než jsem si myslel, tak se opravdu omlouvám ... :D

No ještě teď mě bolí nohy

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Původně zaslal: Neon

No ještě teď mě bolí nohy

Ale byla to příjemná procházka :D :D :D

Odesláno

Trundík: to buáde určitě ještě z toho ... :)

John: JJ, pěkná, co bych dal za to, aby bylo teď venku tak, jako bylo ten den :( Když kouknu z okna, tak mi to štve :grr:(

Odesláno

Ježiš, nojó - my jsme šli i zpět ... takže to je celkem 2x ... tak to jsme víc, než dobrý ... to jsme megadobrý!

Až si to přečte trundík, tak ho budou bolet nohy jednu tolik

BACIL JE SVIŇA!:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...