aka Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Darisko : mu to nekaz, treba tu jeste nekdo veri, ze v praci musi pracovat:roll:aut Citovat
John Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 Původně zaslal: aka Darisko : mu to nekaz, treba tu jeste nekdo veri, ze v praci musi pracovat:roll:aut To jo určitě se někdo takovej najde a určitě to je Neon tak mu nebudeme kazit iluze :P Citovat
aka Odesláno 29. srpen 2006 Odesláno 29. srpen 2006 presne tak, si nevezmu na svedomi neco tak kruteho jako kradez iluzi!!!....i kdyz tady....:P:D Citovat
Neon Odesláno 30. srpen 2006 Autor Odesláno 30. srpen 2006 Holki ... kdybyste tam někdy byly, tak potom neplácáte takovýhle hlouposti :roker Citovat
Neon Odesláno 2. říjen 2006 Autor Odesláno 2. říjen 2006 Pro pamětníky procházky na hostivařskou přehradu (k tý houpačce) tak vzdálenost od parkoviště byla 1.62 km - včera jsem to jel na kole a změřil a bylo to opravdu dál, než jsem si myslel, tak se opravdu omlouvám ... Citovat
Trundik Odesláno 2. říjen 2006 Odesláno 2. říjen 2006 Původně zaslal: Neon Pro pamětníky procházky na hostivařskou přehradu (k tý houpačce) tak vzdálenost od parkoviště byla 1.62 km - včera jsem to jel na kole a změřil a bylo to opravdu dál, než jsem si myslel, tak se opravdu omlouvám ... No ještě teď mě bolí nohy Citovat
John Odesláno 2. říjen 2006 Odesláno 2. říjen 2006 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: Neon Pro pamětníky procházky na hostivařskou přehradu (k tý houpačce) tak vzdálenost od parkoviště byla 1.62 km - včera jsem to jel na kole a změřil a bylo to opravdu dál, než jsem si myslel, tak se opravdu omlouvám ... No ještě teď mě bolí nohy Ale byla to příjemná procházka :D Citovat
Neon Odesláno 3. říjen 2006 Autor Odesláno 3. říjen 2006 Trundík: to buáde určitě ještě z toho ... John: JJ, pěkná, co bych dal za to, aby bylo teď venku tak, jako bylo ten den Když kouknu z okna, tak mi to štve Citovat
aka Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 jo, venku je hnusne a bacilove sou vsude, rozciluje me to!!! tehdy bylo krasne.....ty jo a sli sme to tam i zpatky....sme dobry:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 3. říjen 2006 Autor Odesláno 3. říjen 2006 Ježiš, nojó - my jsme šli i zpět ... takže to je celkem 2x ... tak to jsme víc, než dobrý ... to jsme megadobrý! Až si to přečte trundík, tak ho budou bolet nohy jednu tolik BACIL JE SVIŇA! Citovat
aka Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 jo, sli jsme zpet, chtel si tam snad zustat? njn, aby to do jara rozchodil.... kdepak, bacil je mega svina Citovat
Trundik Odesláno 3. říjen 2006 Odesláno 3. říjen 2006 au, au, au, au, au, au, au, au, au. Bacily je třeba vyhubit Citovat
Trundik Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Původně zaslal: aka ta se tady v cechach moc nevede... Kolik potřebuješ? Citovat
aka Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Původně zaslal: Trundik Kolik potřebuješ? Neznam davkovani, ale, aby mi bylo dobre:D:aut Citovat
Neon Odesláno 4. říjen 2006 Autor Odesláno 4. říjen 2006 I když je bacil megasviňa - tak nic se nemá přehánět! Takže dávkovat s mírou, nebo s Mírou... Citovat
Trundik Odesláno 4. říjen 2006 Odesláno 4. říjen 2006 Původně zaslal: Neon I když je bacil megasviňa - tak nic se nemá přehánět! Takže dávkovat s mírou, nebo s Mírou... ..... říkají mi doma Mirku ..... Citovat
Neon Odesláno 4. říjen 2006 Autor Odesláno 4. říjen 2006 Á takže \"sousedovic malý Mirek\" ... Tak to je potom jiná! Tak ať jsi zítra na Džbáně i s 2ma mírama která zbaví bacily... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.