Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bowling + grilování pátek 18.08.2006 - další neoficiální srazík

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Pořád zlobí to servo a netuším, jestli je to pumpou nebo že je tam někde bublina, která nechce ven

Ještě, že nemám servo. Bráchovi se to teď taky pěkně podělalo....víceméně mu to zatáčí kam servo zrovna chce :nevim:nevim

Odesláno

250Gti: Jojo - tak 3-4 nealka vemu, ale jestli chceš pít, tak neni problém tu přespat i s přítulkou - jak jsem psal, je tu místo pro max. 20 lidí:mrk

[upravil dne 16/8/2006 Neon]

Odesláno
Původně zaslal: Neon

250Gti: Jojo - tak 3-4 nealka vemu, ale jestli chceš pít, tak neni problém tu přespat i s přítulkou - jak jsem psal, je tu místo pro max. 20 lidí:mrk

[upravil dne 16/8/2006 Neon]

Tak to si je zabírám všechny...........:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Pořád zlobí to servo a netuším, jestli je to pumpou nebo že je tam někde bublina, která nechce ven

Tak už koukej cvičit bicáky ... a žádný výmluvy ... :cool:

Odesláno
Původně zaslal: aka

NEONE:Tys zajistil i aleje???:potlesk:potlesk

Jejda ... na ty jsem dočista zapoměl ... ale ještě mám dva dny na to, abych nějaké zajistil ... :roker

Odesláno

Neon: takže zítra budeme v Prahé kolem 10. hod...takže s námi počítej:aut , zavolám Ti ráno a domluvíme se kde se sejdem,ju??:roker

Aka: pro Tebe to platí taky...ráno Ti zavolám, kde se sejdem:P;)

...vyškrtni ze seznamu Doda s Kirro...dojedou až v sobotu...to se nás už netýká:myslim:aut

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Neon: takže zítra budeme v Prahé kolem 10. hod...takže s námi počítej:aut , zavolám Ti ráno a domluvíme se kde se sejdem,ju??:roker

Aka: pro Tebe to platí taky...ráno Ti zavolám, kde se sejdem:P;)

...vyškrtni ze seznamu Doda s Kirro...dojedou až v sobotu...to se nás už netýká:myslim:aut

Neopovazujte se dojet driv, budu spat!!! :) jinak se na vas samo tesim :))))

nam ty lidi pomlau odpadaj co?

Odesláno
Původně zaslal: Dariska

Jak se tak dívám, tak to bude asi pěkná pijatyka. To zase bude nabluvané v álejích. :D

Nabluvané :myslim:myslim

Jestli je to to, co myslím, tak ode mě určitě ne :roker:roker:aut

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Dariska

Jak se tak dívám, tak to bude asi pěkná pijatyka. To zase bude nabluvané v álejích. :D

Nabluvané :myslim:myslim

Jestli je to to, co myslím, tak ode mě určitě ne :roker:roker:aut

Jo jo to přesně myslím, ale ty jakožto pražačisko, nevím jestli tomu rozumíš. :myslim:mrk

Odesláno

Takže finálně snižuju počet drah na 3:myslim Vzhledem k tomu, že nás bude nakonec (jen) 12, tak to je 4 lidi na dráhu, což je ideálka na 2 hoďky...

Ještě zítra pořešit to jídlo ... a může se na věc:super

Odesláno
Původně zaslal: tomyka

viac chlastu ostane vam :)

To chceš jako dorazit taky???:o:o Že bych ti vzal spešl nějakou silnou 100% slivku:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...