Vertex Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Tak já zatím nejsem pojízdnej, takže opravdu netuším, jestli v pátok dorazím Citovat
Vertex Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Pořád zlobí to servo a netuším, jestli je to pumpou nebo že je tam někde bublina, která nechce ven Citovat
Bohouš Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Původně zaslal: Vertex Pořád zlobí to servo a netuším, jestli je to pumpou nebo že je tam někde bublina, která nechce ven Ještě, že nemám servo. Bráchovi se to teď taky pěkně podělalo....víceméně mu to zatáčí kam servo zrovna chce :nevim Citovat
Neon Odesláno 16. srpen 2006 Autor Odesláno 16. srpen 2006 250Gti: Jojo - tak 3-4 nealka vemu, ale jestli chceš pít, tak neni problém tu přespat i s přítulkou - jak jsem psal, je tu místo pro max. 20 lidí [upravil dne 16/8/2006 Neon] Citovat
Bohouš Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Původně zaslal: Neon 250Gti: Jojo - tak 3-4 nealka vemu, ale jestli chceš pít, tak neni problém tu přespat i s přítulkou - jak jsem psal, je tu místo pro max. 20 lidí [upravil dne 16/8/2006 Neon] Tak to si je zabírám všechny...........:aut Citovat
Dariska Odesláno 16. srpen 2006 Odesláno 16. srpen 2006 Jak se tak dívám, tak to bude asi pěkná pijatyka. To zase bude nabluvané v álejích. Citovat
Neon Odesláno 16. srpen 2006 Autor Odesláno 16. srpen 2006 Původně zaslal: Vertex Pořád zlobí to servo a netuším, jestli je to pumpou nebo že je tam někde bublina, která nechce ven Tak už koukej cvičit bicáky ... a žádný výmluvy ... Citovat
Neon Odesláno 16. srpen 2006 Autor Odesláno 16. srpen 2006 Původně zaslal: aka NEONE:Tys zajistil i aleje???:potlesk Jejda ... na ty jsem dočista zapoměl ... ale ještě mám dva dny na to, abych nějaké zajistil ... Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Neon: takže zítra budeme v Prahé kolem 10. hod...takže s námi počítej:aut , zavolám Ti ráno a domluvíme se kde se sejdem,ju?? Aka: pro Tebe to platí taky...ráno Ti zavolám, kde se sejdem:P;) ...vyškrtni ze seznamu Doda s Kirro...dojedou až v sobotu...to se nás už netýká Citovat
aka Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Neon: takže zítra budeme v Prahé kolem 10. hod...takže s námi počítej:aut , zavolám Ti ráno a domluvíme se kde se sejdem,ju?? Aka: pro Tebe to platí taky...ráno Ti zavolám, kde se sejdem:P;) ...vyškrtni ze seznamu Doda s Kirro...dojedou až v sobotu...to se nás už netýká Neopovazujte se dojet driv, budu spat!!! jinak se na vas samo tesim ))) nam ty lidi pomlau odpadaj co? Citovat
Bohouš Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: Dariska Jak se tak dívám, tak to bude asi pěkná pijatyka. To zase bude nabluvané v álejích. Nabluvané :myslim Jestli je to to, co myslím, tak ode mě určitě ne :roker:aut Citovat
Dariska Odesláno 17. srpen 2006 Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Dariska Jak se tak dívám, tak to bude asi pěkná pijatyka. To zase bude nabluvané v álejích. Nabluvané :myslim Jestli je to to, co myslím, tak ode mě určitě ne :roker:aut Jo jo to přesně myslím, ale ty jakožto pražačisko, nevím jestli tomu rozumíš. Citovat
Neon Odesláno 17. srpen 2006 Autor Odesláno 17. srpen 2006 Takže finálně snižuju počet drah na 3:myslim Vzhledem k tomu, že nás bude nakonec (jen) 12, tak to je 4 lidi na dráhu, což je ideálka na 2 hoďky... Ještě zítra pořešit to jídlo ... a může se na věc:super Citovat
Neon Odesláno 17. srpen 2006 Autor Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: Vertex Já to asi taky nezmáknu Ulejváku Citovat
Neon Odesláno 17. srpen 2006 Autor Odesláno 17. srpen 2006 Původně zaslal: tomyka viac chlastu ostane vam To chceš jako dorazit taky???:o Že bych ti vzal spešl nějakou silnou 100% slivku:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.