Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaká žena se nejlíp hodí ke značce peugeot

Recommended Posts

Odesláno

Jo je si docela podobna s tim lvickem na kapote:D:D.

Jinak ja jsem spokojenej s tim co sebou vozim v cabriu(nemyslim ty dva alieny ale tu slecnu co byla na srazu). Zajima se o peugeoty a o auta a nebere je jako premystovadlo a chape me v tom.:P:P:P

Odesláno

tak panove ted nevim jestli to myslite vazne nebo jen splhate u svych slecen;););) :D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

To my to máme demokraticky rozdělený:D:D Přes den jsem v práci, večer s pežoutkem a v noci s mladou a víkendy tak půl na půl (ve dne s pežoutkem a v noci .......):D:D:D:D Ne občas mi má drahá polovička pomáhá, dneska sme vymejšleli jak upravit přední masku, měla fajn nápady, tak doufam ře seženu plechy a nějakej pěknej znáček lvíčka

btw: Nemáte někdo doma se válet ten novej znak je třeba na 206 bo 307:D:D:D:D:D

Odesláno

deeper: pro tebe by byl lepsi ten z 306ky...ma ramecek dokola... Ja mam z 206ky a to kvuli te prodlouzene kapote.

Ondra: nechces lvika z 205ky? Jeden se mi tu vali a porad chce dostrat nazrat.....asi ho budu muset utratit :(

Odesláno

Která se hodí nejlepe ke značce Peugeot ja to typuju na tu která opčas auto umeje vezme vysavač a uklidí a když se veze do ničeho nevrtá a tváří se spokojeně :D no jenže já takovou nemám :( nechce auto mejt nebo uklízet maximálně se tváří spokojeně :D

Odesláno

U nás to je to samý, občas funguju jak taxikář pro její kamarádky s uslintanejma dětma:mad::mad::mad: od jistý doby vozim na zadních sedačkách deku. I tak mam všude drobky a tak. Pak to meju celej víkend jak čuák.

BTW: Jak sundam žvejkačku z koberce

Odesláno

No na to abych delal taxikare tak to mam 106ku a pokud potrebujou neco nasi tak seberu jejich auto:D:D:D:D prece si nebudu nicit ty svoje:D:D

Odesláno

deeper- na zvykacky se pouziva tekuty dusik. Tim se to postrika a ono to zmrzne a krasne se to vydroli. Myslim si, ze se to dostane v drogerii. Vyrabi se to prave primo na zvykacky......;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...