Netopýrka Odesláno 21. červen 2006 Autor Odesláno 21. červen 2006 jen nevim, jak ti zahraju na Dzbane \"horici rendlik\" :D:D:D:D to budou mit ze mne radost, ted jsem tam uz dvakrat nebyla, to uz mila obsluha urcite zapomnela, ze existuju, a ja se pak zase najednou vyloupnu a hned pyrotechnicka show :D:D:D:D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 22. červen 2006 Autor Odesláno 22. červen 2006 co to je za dekadentni tvorbu???...zrejme budu za ignoranta, ale tuto basen/pisen/kdovico neznam Citovat
Netopýrka Odesláno 22. červen 2006 Autor Odesláno 22. červen 2006 Teda ja bych jeste spalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat
Miku Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 jj,každý slušný člověk ráno ještě spí a neni na netu zdravím z deštivého a chladného Frýdku všechny kafaře Citovat
Netopýrka Odesláno 22. červen 2006 Autor Odesláno 22. červen 2006 Tak to jo...to ja v te dobe poslouchala New Kids On The Block (\"...step báj step - ůůůůů, bejbéééé\":D:D:D) a pripadala jsem si strasne drsna :D Citovat
Blizzard Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 pred 15ti lety sem si hral s legem, masinkama a anglicakama:D:D:D Citovat
aka Odesláno 22. červen 2006 Odesláno 22. červen 2006 pred patnacti lety sem se ucila cist. a od maminky znala tohle )))) btw:hezka anketka: co jsi delal pred patnacti lety? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.