Smeták Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Zdravím všechny! Mám jeden maličký problém.Mám 405 a zlobí mě cenrál,respektive dveře za řidičem.Chtěl jsem sundat ten tapecirunk co je na dveřích,ale nevím,jak odmontovat tu horní západku.Poradíte mi někdo???:myslimDveře občas zamknou a občas ne,tak bych to rád namazal,ale potřebuju to celé rezebrat.Dík za rady! Citovat
czer.t Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 čau! je to jednoduchý,na západce jsou vidět takový malý zářezy ve spodní části,stačí do toho strčit malej tenkej štoubováček a s citem zamáčknout,vycvakne to..!(směrem nahoru):supernazpátek se musíš trefit tím táhýlkem do správný dírky......ale na to lehce přijdeš,chce si to jen pořádně prohlídnout!..a hlavně: NASAZOVAT AŽ KDYŽ JE TAPICÍRUNK NA DVEŘÍCH, OK?? Citovat
Radek V. Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Dáš tu západku nahoru a dole strčíš do dirky něco tenkého, opatrně tam zamáčkneš takovej čudlík a celou tu západku táhneš směrem vzhůru a trochu k sobě....ono to ani jinak nejde;) Pochopil? Už je to dlouho, co jsem to dělal....tak doufám, že jsem na nic nezapoměl:) Koukám, že jsem byl moc pomalej....to víš....datel:D [upravil dne 6/7/06 Radek V.] Citovat
Smeták Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 Dík za radu!!! Těch dírek na tom hajzlíku jsem si všiml až dodatečně..Doufám,že to půjde,tak jak má!!!:super:roker Citovat
czer.t Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 to si piš:Dmám to odzkoušený, a to mnohokrát!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.