Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny!;)

Mám jeden maličký problém.Mám 405 a zlobí mě cenrál,respektive dveře za řidičem.Chtěl jsem sundat ten tapecirunk co je na dveřích,ale nevím,jak odmontovat tu horní západku.Poradíte mi někdo???:myslimDveře občas zamknou a občas ne,tak bych to rád namazal,ale potřebuju to celé rezebrat.Dík za rady!:super

Odesláno

čau!:) je to jednoduchý,na západce jsou vidět takový malý zářezy ve spodní části,stačí do toho strčit malej tenkej štoubováček a s citem zamáčknout,vycvakne to..!(směrem nahoru):supernazpátek se musíš trefit tím táhýlkem do správný dírky...:mrk...ale na to lehce přijdeš,chce si to jen pořádně prohlídnout!..a hlavně: NASAZOVAT AŽ KDYŽ JE TAPICÍRUNK NA DVEŘÍCH, OK??;):super:roker

Odesláno

Dáš tu západku nahoru a dole strčíš do dirky něco tenkého, opatrně tam zamáčkneš takovej čudlík a celou tu západku táhneš směrem vzhůru a trochu k sobě....ono to ani jinak nejde;) Pochopil? Už je to dlouho, co jsem to dělal....tak doufám, že jsem na nic nezapoměl:)

Koukám, že jsem byl moc pomalej....to víš....datel:D

[upravil dne 6/7/06 Radek V.]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...