Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl bych na Vás dotaz. Uvažuji o koupi 206tky SWčka, je to velmi atraktivní vozidlo a ve všem předčí konkurenci. Jedna věc je však označována za jeho slabinu, a sice zavazadlový prostor...Potřeboval bych relativně dost velký prostor ( na odvoz např. bubnové benzinové zahradní sekačky apod.), nejlépe při nesklopených zadních sedadlech. Zatím na to stačila stará škoda forman. Nejsem si ale jist, jestli takovýto úkol je schopno swčko zvládnout. A tak by se mi celkem hodilo vědět dopředu přesné rozměry zavazadlového prostoru. Nevíte prosím někdo, kde by se dala sehnat přesná technická dokumentace s nákresy a rozměry tohoto vozu? Za odpověď předem děkuji...;)

[upravil dne 5.6.06 mmartenn]

Odesláno

řekl bych, že se Ti tam vleze v pohodě, přijde mi to cca stejné jako u formana, rozhodně je to mnohem lepší než u fabky v kombiku.

Ty stesky na zavazadlák SW u recenzí vychází z toho, že tam všichni kokoti redaktorský berou objem zavazadelníku normální 206 (no jo, něco najít musí, aby mohla vyhrá Fóbie...:D ).

Zkusím to změřit...

S kufrem jsem neměl problém, mám ho až teď - nevleze se mi tam dlouhá sportovní flinta v kufru napříč, ale musí být zešikma :-)

Odesláno

Ja bych se taky toho kufru nebal , dokonce jsem do nej nacpal tri 50l sudy na vysku a auto to v poho uvezlo , dokonce me prijde ze jeho jedinou nevyhodou je sire celeho auta. V 206 SW jsem projel celou evropu vetsinou plne nalozeny a ani tehdy jsem nemel problem s kufrem a uplne nejlepsi je otvirani zadniho okinka.

Odesláno

Díky moooc za odpovědi. Trochu mě to uklidnilo. Myslel jsem si, že ten rozdíl mezi kufrem Fábie a 206 SW nebude tak markantní a jak říkate, tak je tomu skutečně tak...;)

Odesláno

Díky za další odpověď, ten článek jsem četl. Tam právě zmiňují tu odlišnost v tom počtu litrů toho zavazadlového prostoru u Fábie a 206SW. Ovšem pro praktické zjištění té velikosti je to nicneříkající, protože je pro mě důležitá spíše plocha podlahy. Navíc jak bylo v jednom z příspěvků výše napsáno, tak to může být i značně zkresleno...A tak bych vás chtěl poprosit, kdybyste čistě náhodou měli přiruce metr, změřte mi délku od zadního prahu zavazadlového prostoru k zadním sedadlům a přibližnou šířku tohoto prostoru. Budu vám opravdu vděčný...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám rodinku, jezdíme pořád někam a nikdy se mi nestalo, že bych něco musel nechat doma.... Perfektní je nakládací hrana, takže i objemnější a těžší věci není problém naložit ......

Odesláno

jen tak mimochodem, eSWo ma o dost lepsi kufr nez Fabie, i kdyz je o par litriku mensi, ale neberou v potaz, rovnou nakladaci hranu... Fabie ma prah. A hlavne vyuzetelnost prostoru, holt u 206ky tam nejsou tak markantni podbehy jako u jinych ze.... A hlaven oproti Fobce ma samostane oteviratelny okynko ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...