mmartenn Odesláno 4. červen 2006 Odesláno 4. červen 2006 Měl bych na Vás dotaz. Uvažuji o koupi 206tky SWčka, je to velmi atraktivní vozidlo a ve všem předčí konkurenci. Jedna věc je však označována za jeho slabinu, a sice zavazadlový prostor...Potřeboval bych relativně dost velký prostor ( na odvoz např. bubnové benzinové zahradní sekačky apod.), nejlépe při nesklopených zadních sedadlech. Zatím na to stačila stará škoda forman. Nejsem si ale jist, jestli takovýto úkol je schopno swčko zvládnout. A tak by se mi celkem hodilo vědět dopředu přesné rozměry zavazadlového prostoru. Nevíte prosím někdo, kde by se dala sehnat přesná technická dokumentace s nákresy a rozměry tohoto vozu? Za odpověď předem děkuji... [upravil dne 5.6.06 mmartenn] Citovat
LaHab Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 řekl bych, že se Ti tam vleze v pohodě, přijde mi to cca stejné jako u formana, rozhodně je to mnohem lepší než u fabky v kombiku. Ty stesky na zavazadlák SW u recenzí vychází z toho, že tam všichni kokoti redaktorský berou objem zavazadelníku normální 206 (no jo, něco najít musí, aby mohla vyhrá Fóbie... ). Zkusím to změřit... S kufrem jsem neměl problém, mám ho až teď - nevleze se mi tam dlouhá sportovní flinta v kufru napříč, ale musí být zešikma :-) Citovat
barenst Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Ja bych se taky toho kufru nebal , dokonce jsem do nej nacpal tri 50l sudy na vysku a auto to v poho uvezlo , dokonce me prijde ze jeho jedinou nevyhodou je sire celeho auta. V 206 SW jsem projel celou evropu vetsinou plne nalozeny a ani tehdy jsem nemel problem s kufrem a uplne nejlepsi je otvirani zadniho okinka. Citovat
mmartenn Odesláno 6. červen 2006 Autor Odesláno 6. červen 2006 Díky moooc za odpovědi. Trochu mě to uklidnilo. Myslel jsem si, že ten rozdíl mezi kufrem Fábie a 206 SW nebude tak markantní a jak říkate, tak je tomu skutečně tak... Citovat
mmartenn Odesláno 6. červen 2006 Autor Odesláno 6. červen 2006 Ikdyž 206tka má vlastně dokonce výhodu v nízkém prahu a rovné střeše... Citovat
jarinek Odesláno 6. červen 2006 Odesláno 6. červen 2006 Já tam pohodlně vozím kočárek a ještě je tam místo. A jinak i toto stojí za přečtení : http://www.auto.cz/testy/peugeot-206-sw-2-0-hdi-francouz-vyzyva-fabii-11-2002.html Citovat
mmartenn Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 Díky za další odpověď, ten článek jsem četl. Tam právě zmiňují tu odlišnost v tom počtu litrů toho zavazadlového prostoru u Fábie a 206SW. Ovšem pro praktické zjištění té velikosti je to nicneříkající, protože je pro mě důležitá spíše plocha podlahy. Navíc jak bylo v jednom z příspěvků výše napsáno, tak to může být i značně zkresleno...A tak bych vás chtěl poprosit, kdybyste čistě náhodou měli přiruce metr, změřte mi délku od zadního prahu zavazadlového prostoru k zadním sedadlům a přibližnou šířku tohoto prostoru. Budu vám opravdu vděčný... Citovat
jarinek Odesláno 7. červen 2006 Odesláno 7. červen 2006 Tak sem to změřil : 116 x 85 cm. Ber to ale s rezervou, protože víko kufru ma nějaký čalounění. Citovat
mmartenn Odesláno 7. červen 2006 Autor Odesláno 7. červen 2006 Díky moooc! Fakt jsi mi vytrhl trn z paty!!! Citovat
jarinek Odesláno 8. červen 2006 Odesláno 8. červen 2006 Původně zaslal: mmartenn PS-máš to u mě! Fajn, budu si to pamatovat. Citovat
Hasicm Odesláno 12. červenec 2006 Odesláno 12. červenec 2006 Mám rodinku, jezdíme pořád někam a nikdy se mi nestalo, že bych něco musel nechat doma.... Perfektní je nakládací hrana, takže i objemnější a těžší věci není problém naložit ...... Citovat
Marlin Odesláno 12. červenec 2006 Odesláno 12. červenec 2006 jen tak mimochodem, eSWo ma o dost lepsi kufr nez Fabie, i kdyz je o par litriku mensi, ale neberou v potaz, rovnou nakladaci hranu... Fabie ma prah. A hlavne vyuzetelnost prostoru, holt u 206ky tam nejsou tak markantni podbehy jako u jinych ze.... A hlaven oproti Fobce ma samostane oteviratelny okynko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.