simas Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 ja bych zkusil vycistit kontakty v klicku nebo rovnou vymenit baterku v klicku Citovat
Agharkan Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 Ja mam presne ten isty problem raz mi central ide raz nie. Vymenil som baterku lebo prestala svietit ledka na kluci.Zase to chodilo podla nalady a baterka mi v kluci odysla za necely tyzden. Citovat
Guest klm306 Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 jedna otazka ohladom toho centralu??? na aku vziadenost vam funguje??? lebo mne ide uz len ked som tesne pri aute, (cca 0,5m) niekedy musim dat kluc az ku oknu a nasmerovat priamo na snimac zeby mi vobec otvorilo ne zeby ma to stvalo ale predsa Citovat
simas Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 nekde se to tu uz probiralo a jsou dva typy. Jeden funguje jen zblizka a druhy i z dalky. Jestli ti to fungovalo driv z dalky tak asi bude chyba v baterce v klicku a jestli ti to dela od pocatku tak mas ten na malou vzdalenost. Kdyztak zkus hledani a dovis se vic Citovat
skupko Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 ej to v tom, ci mas IR (InfraRed) alebo radio... IR funguje len z blizka a musis mierit na snimac...u P309 mojho stryka je to napr. lave spatne zrkadlo, ja mam radio a funguje mi max. z cca 10m...ako je to inde netusim:papa Citovat
czer.t Odesláno 21. květen 2006 Odesláno 21. květen 2006 ..čau.. já jsem vyhodil infradálku a dal jsem tam rádio,..a mám naprostou pohodu:Dauto odmykám ze 20 m bez problému a ani na něj nemusím mířit...když se podíváš na internet dá se sehnat 4kanálová dálka za cca 1000-1200,-Kč a budeš vysmátej :D:roker Citovat
Guest rOMIK306 Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Zdravím, Nedávno jsem koupil 306 xrd od svého kámoše a mám taky dálku (na cca 10 - 15 metrů). On mi říkal, že to bylo absolutně na pytel zaměřovat něco přes okýnko, tak to předělal. Akorát nevím, zda to předělával legálním způsobem, protože teď mám místo orig. Peugeot klíčku, klíček (nebo spíše tu čás klíčku s elektronikou a 3 talčítky) Ford. Ale nestěžuju si, ten centrál funguje fakt spolehlivě... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.