Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny,

Když nastartuju tak při studeném motoru mě chrupe (vrže) (pravděpodobně lozisko na spojce) když spojku sešlápnu nebo jakmile se motor ohřeje (po 20 km v zime po delší jizdě) tak to přestane.

Jo a ještě když je motor studenej a jedu a lehce zmačknu spojku asi o 1-2cm zak začně svištět (ne nějak hlasite) když normalně řadím tak si toho skoro nevšimnu (spiš, že jde o to že o tom vím)

Ptal jsem kamose co opravuje auta a on mě řekl, že by spojku kvuli tomu neměnil, jedine pokud by se to zhoršovalo jezdím s tím už asi rok a zatím je stejný

Prosím poradtě co s tím mám dál dělat mám najeto 60000tis

a je to 1,4 rok 2001 ... předem moc dík

Odesláno

Jenže kámoš ti odtah nezaplatí až ti to někde klekne.Ložisko bude vrzat a pak se rozlítne,stejně to budeš muset udělat tak je jedno jestli hned nebo za půl roku,věř mi že do té doby tu spojku nezlevněj.

Jestli nejsi 1.majitel tak to je náznak toho ze to 60 000km asi nemá

Odesláno

Máte na to taky někdo stejný nazor???

Ptal jsem se na to vice lidi...... ono to vlastne vypade, ze to lozisko je (jakoby prirezle)... To auto nejezdi kazdy den a kdyz to stoji tak tyden tak je to znatelnejsi (hl. v zime)

Ja osobne jsem chtel tu spojku vymenit, ale byl jsem ujisten ze to neni nic hroznyho zatim.... kdyz se to bude zhorsovat tak potom urcite jo....

A o tom, jestli to ma najeto 60 000tis, asi jo protoze vypada podle vyfuku, spodku, volantu....... atd a myslim, ze aby nekdo stahoval o 20000tis tachometr tak se mu to moc nevyplatí....... a aby to auto mělo přes 100 000 tis tak to urcite ne....

Odesláno

Ještě jsem se dozveděl že,

toto dela lozisko na nejake predstavovaci(ted nevim jestli sem to napsal spravne) hrideli v prevodovce....

Je to možný nevite o tom někdo víc...... jak je složitá oprava.... předem moc dík za odpoveď

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...