Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: minimaxa

Co se týče prodeje osobních automobilů, systém je stejný. Objednával jsem z USA stavebnici vozu Schelby Cobra, a normálně dorazila lodí v kontajneru a přes kamionovou dopravu ji dovezli až domu. To samé platí o dovozu jakého koliv vozu z ciziny. Oni ho prostě zabalí a pošlou. Samozřejmě až v okamžiku, kdy mají peníze na svém účtu.

[upravil dne 19.5.2006 minimaxa]

Už nehul :D :D :D

No nevím, ale těch 9 beden co jsem tahal na rudlíku do garáže mi moc jako hulivo nepřipadalo :P:P:P

Odesláno

Tady je výsledek za cca 400.000,- :mrk

jako stavebnice rikas?? da se to v tomhle meritku sehnat taky u revellu ?? :D do toho bych sel :D

Odesláno
Původně zaslal: Ludweek

Tady je výsledek za cca 400.000,- :mrk

jako stavebnice rikas?? da se to v tomhle meritku sehnat taky u revellu ?? :D do toho bych sel :D

:D no to asi nee :D

Jako repliku v provedení stavebnice to jde koupit asi na pět různých způsobů. Dodávají stavebnici ve čtyřech různých cenách někde od 250tis až do 900tis, podle toho, kolik moc origo dílů stavebnice oproti dílům, který si doděláš, chceš nechat poslat. Jde taky objednat už sestavenou repliku, ale ta je za nějakých 1,4mil Kč. Auto je nejvíc kompatibilní s díly Ford. A nejpoužívanější motor do toho je Ford 302 V8 5.0L 220PS ca.400Nm za nějakých 5.5tis € Jinak špicou do toho je Ford 351W Edelbrock 400PS ca.570Nm za cca 10tis €. (veškeré informace o voze nepochází z mé hlavy, nýbrž z ověřených zdrojů)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...