Guest minimaxa Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: minimaxa Co se týče prodeje osobních automobilů, systém je stejný. Objednával jsem z USA stavebnici vozu Schelby Cobra, a normálně dorazila lodí v kontajneru a přes kamionovou dopravu ji dovezli až domu. To samé platí o dovozu jakého koliv vozu z ciziny. Oni ho prostě zabalí a pošlou. Samozřejmě až v okamžiku, kdy mají peníze na svém účtu. [upravil dne 19.5.2006 minimaxa] Už nehul :D No nevím, ale těch 9 beden co jsem tahal na rudlíku do garáže mi moc jako hulivo nepřipadalo :P:P Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Tady je výsledek za cca 400.000,- Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: minimaxa Tady je výsledek za cca 400.000,- jako stavebnice rikas?? da se to v tomhle meritku sehnat taky u revellu ?? do toho bych sel Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. květen 2006 Odesláno 22. květen 2006 Původně zaslal: Ludweek Původně zaslal: minimaxa Tady je výsledek za cca 400.000,- jako stavebnice rikas?? da se to v tomhle meritku sehnat taky u revellu ?? do toho bych sel no to asi nee Jako repliku v provedení stavebnice to jde koupit asi na pět různých způsobů. Dodávají stavebnici ve čtyřech různých cenách někde od 250tis až do 900tis, podle toho, kolik moc origo dílů stavebnice oproti dílům, který si doděláš, chceš nechat poslat. Jde taky objednat už sestavenou repliku, ale ta je za nějakých 1,4mil Kč. Auto je nejvíc kompatibilní s díly Ford. A nejpoužívanější motor do toho je Ford 302 V8 5.0L 220PS ca.400Nm za nějakých 5.5tis € Jinak špicou do toho je Ford 351W Edelbrock 400PS ca.570Nm za cca 10tis €. (veškeré informace o voze nepochází z mé hlavy, nýbrž z ověřených zdrojů) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.