pigi.jakub Odesláno 17. květen 2006 Odesláno 17. květen 2006 Pánové měnil jsem palivový filtr a od té doby mě padá nafta nevíte včem může být bota??(jak se odvzdušňuje palivová soustava??) P 406 1,9TD [upravil dne 18/5/06 Jirkap] Citovat
Guest Aleku Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Jestli zapadá nafta, mohlo by to být způsobeno netěsností v palivovém systému - stačí opravdu malinko. Zkus si přetáhnout ten filtr, nebo vyměnit těsnění Odvzdušnuje se snad akorát na palivovém filtru, nebo někde poblíž..myslím:P Citovat
Jirkap Odesláno 18. květen 2006 Odesláno 18. květen 2006 Prosím dávej do názvu diskuze přesný popis. Dej tam jaké auto a popřípadě motor a co potřebuješ vědět Díky Citovat
pigi.jakub Odesláno 18. květen 2006 Autor Odesláno 18. květen 2006 Původně zaslal: Jirkap Prosím dávej do názvu diskuze přesný popis. Dej tam jaké auto a popřípadě motor a co potřebuješ vědět Díky Ok no problemo.Jesli jsem způsobil nějakou nepříjemnost tak se omlouvám! Ale auto i motor jsem tam napsal:myslim [upravil dne 18/5/06 pigi.jakub] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.