swine007 Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 Ty nevíš, že psychicky narušení by neměli konzumovat alkohol Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 Swine moje rec protze berou tolik prasku ze by je to zabilo!!! Takze vlastne Vostiku nalej mu tu Slivku at je od nej pokoj:D:D:D:D:D Citovat
Stefan Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 Cabrio napiš raději nějakou novinku ke srazu jo mužu si vzít sebou psa a stan musí bejt určitě vlastní? Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 Stefan: uz se pracuje na aktualizaci. Stan vlastní a psa si vem ale tam bude nejaky pripaltek a musi byt nejaky prukaz nebo ci co??? Ty to budes vedet asi nejakej odskovaci aby nemel vzteklinu Citovat
georg Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 cabrio: a muzu vzit zelvu? Hrozne rada se vozi v pezotu. :D:D:D:D:D:D Citovat
deeper Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 Ta tvoje želva nevypadá nějak takhle po tvojí jízdě:D:D:D [Editován dne 23/6/03 deeper] Citovat
georg Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 kdybych ji mel s sebou na slapech pri orientaku, tak by asi vypadala jeste hur. (myslim, ze jsem mel v zadech na polni ceste JR, takze si predstav, jak dostal chudak break do kol) Citovat
Guest Cabrio Odesláno 23. červen 2003 Odesláno 23. červen 2003 Deeper ty jsi tu zelvu uplne opil podivej se jak je zelena a jak se mota:D:D:D Citovat
swine007 Odesláno 24. červen 2003 Odesláno 24. červen 2003 Podle toho co cabrio zatím naznačil tak nejsou, leda že by sis jí postavil Citovat
Guest Cabrio Odesláno 24. červen 2003 Odesláno 24. červen 2003 Chatky tam jsou ale jsou to spis domky protze jsou po 12 lidech a jsou mnohem drazsi a navic jsou skoro vsechny rozebrane. V tech stanech to bude lepsi. a navic to bude jeste krasne teplo:D:D:D:D Citovat
deeper Odesláno 24. červen 2003 Odesláno 24. červen 2003 Cabrio: Aby jsi se s tim teplem nesplet.... včera klepal kosu od 9 večer, nebejt toho hořícího pole tak jsem se ani neohřál:D:D Hele už by jsi moh udělat něco jako předběžný info, moc mě nebaví takový množství příspěvků......... Citovat
Stefan Odesláno 24. červen 2003 Odesláno 24. červen 2003 snad ještě nějaký teplo bude jinak mě žena vydětí Citovat
georg Odesláno 24. červen 2003 Odesláno 24. červen 2003 stefan: vcera v tv, pri prehlidce rosnicek rikali, ze cerven bude nejteplejsim mesicem letosniho leta. Cervenec jeste ujde a srpen nic moc.. . Hlavne aby neprselo, zima se da vzdy vyresit. V nejhorsim budeme \"bivakovat\" v autech. Uz jsem takhle prespaval s pritelkyni pri ceste na dovolenou a po sklopeni zadnich sedacek a nahazeni veci z kufru na predni sedacky vzniklo pekny \"letiste\" :D:D:D Citovat
Stefan Odesláno 24. červen 2003 Odesláno 24. červen 2003 snad se zadaří jenom když se řekl té mojí že jedem do stanu tak si tukala na čelo ale přesvědčil sem ji tak ad hlavně neprší Citovat
Guest Cabrio Odesláno 24. červen 2003 Odesláno 24. červen 2003 Hele lidi uz to ma Ondra predbezen info je na webu. Stany jsem volil z duvodu ze chatky byli po 12 lidech a kazdej by neakm zalezl a kulovi takhle se kazdej bude nekde toulat a to si myslim ze bude lepsi nikdo se neschova:D:D:D. Navic si myslim ze srpen nenizas nejak chladny mesic. Prihlasovaci formular uz ceka jen az ho Ondra hodi na web a pak uz se jen hlaste at nas tam je jak smeti. Protoze cim vic Peugeot tim vic zabavi:D:D:D:D. Jinak uz je to za dva mesice:o:o:o Tak co kolik vas bude mit cas a prijede se na me podivat. Btw: kdyz pojedete na jakej koliv jinej sraz traky budete spat ve stanu:cool::cool: Citovat
Guest Ondra Odesláno 24. červen 2003 Odesláno 24. červen 2003 no nejak se dokopu a behem vecera ci noci tu bude formular a veskery nalezitosti holt dodelavam skolu, tak nestiham Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.