Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Swine moje rec protze berou tolik prasku ze by je to zabilo!!! Takze vlastne Vostiku nalej mu tu Slivku at je od nej pokoj:D:D:D:D:D

Odesláno

Stefan: uz se pracuje na aktualizaci. Stan vlastní a psa si vem ale tam bude nejaky pripaltek a musi byt nejaky prukaz nebo ci co??? Ty to budes vedet asi nejakej odskovaci aby nemel vzteklinu

Odesláno

kdybych ji mel s sebou na slapech pri orientaku, tak by asi vypadala jeste hur. (myslim, ze jsem mel v zadech na polni ceste JR, takze si predstav, jak dostal chudak break do kol)

Odesláno

Deeper ty jsi tu zelvu uplne opil podivej se jak je zelena a jak se mota:D:D:D

Odesláno

Chatky tam jsou ale jsou to spis domky protze jsou po 12 lidech a jsou mnohem drazsi a navic jsou skoro vsechny rozebrane. V tech stanech to bude lepsi. a navic to bude jeste krasne teplo:D:D:D:D

Odesláno

Cabrio: Aby jsi se s tim teplem nesplet.... včera klepal kosu od 9 večer, nebejt toho hořícího pole tak jsem se ani neohřál:D:D Hele už by jsi moh udělat něco jako předběžný info, moc mě nebaví takový množství příspěvků.........

Odesláno

stefan: vcera v tv, pri prehlidce rosnicek rikali, ze cerven bude nejteplejsim mesicem letosniho leta. Cervenec jeste ujde a srpen nic moc.. . Hlavne aby neprselo, zima se da vzdy vyresit. V nejhorsim budeme \"bivakovat\" v autech. Uz jsem takhle prespaval s pritelkyni pri ceste na dovolenou a po sklopeni zadnich sedacek a nahazeni veci z kufru na predni sedacky vzniklo pekny \"letiste\" :D:D:D:D

Odesláno

Hele lidi uz to ma Ondra predbezen info je na webu. Stany jsem volil z duvodu ze chatky byli po 12 lidech a kazdej by neakm zalezl a kulovi takhle se kazdej bude nekde toulat a to si myslim ze bude lepsi nikdo se neschova:D:D:D. Navic si myslim ze srpen nenizas nejak chladny mesic. Prihlasovaci formular uz ceka jen az ho Ondra hodi na web a pak uz se jen hlaste at nas tam je jak smeti. Protoze cim vic Peugeot tim vic zabavi:D:D:D:D. Jinak uz je to za dva mesice:o:o:o Tak co kolik vas bude mit cas a prijede se na me podivat. Btw: kdyz pojedete na jakej koliv jinej sraz traky budete spat ve stanu:cool::cool::cool:

Odesláno

no nejak se dokopu a behem vecera ci noci tu bude formular a veskery nalezitosti :D

holt dodelavam skolu, tak nestiham :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...