Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak co, už jste uzráli? no vypadá to, že ještě ne, tak vás nechám do zítřka :D:D:D ráno du sloužit od šesti na vrátnici, tak na to vlítnu ;)

všem a hlavně cabriovi se omluvám, ale teďka ke konci tejdne toho bylo moc a navíc procesor z compu sel fuc.... tedka jedu na nejaky pomaly 700ce :mad::mad::mad:

Odesláno

chudak procesor? nic sem mu neudelal, ale uz se mu u me nelibilo, tak sel pryc.... a budu kupovat novej, s trosku vyssi frekvenci ......

ale to nic, nebojte, mel se u me dobre ;)

Odesláno

neumis cist?

se na me nezlob, ale kdyz sem to napsal do clanku, tak osobne to kazdymu rikat nebudu :mad::mad::mad:

Odesláno

ze jses to ty tak jeste jednou od 22.-24.srpen 2003 jinak blizsi info je na clubu hned nahore

Odesláno

ahaa, tak to je zuppa... to jeste stihnu vyndat tu 1.0i pod haubnou a narvat tam nejakej V8...

ZN- pod 5.7 nepujdu, at to ma š?avec:-)

Odesláno

tak je to spravny.... ja budu psat normalne a vy se predvete v cele sve krase... jen tak dal mazlici, drzim vam vsem palecky.... Kdo me zaujme nejvic, dostane na srazu pusu...

Odesláno

Jak se do lesa vola....

... az se ucho utrhne.

Jestli ti to jak pises prijde normalni, tak je fakt videt co delas za skolu.

Obcas mas i svetly chvilky, zkus sem chodit zrovna v tu chvili a bude to OK, mazliku

Odesláno

ja jsem se rozhodl ho akceptovat. Me uz príjde jako narázka to co ma dole pod linkou : \"Pane, pojdte si hrat!\" ...\"Ale, polibte mi pr..l!\" ....mmmlask.... \"A jedeem!\" - není to nápadně podobné nebo aspon ten konec s tím co tam ma JR : A jedeeeem!!!

Odesláno

nooo konecne nekdo osvicenej :-) krom tech tvojich 2 potvor, ovsem :-))))

2óll: jsem se zacal koukat po tech vasich mazlech a onehda jsem potkal neco, co napadne pripominalo tu hracku, jak s ni jel A. Vatanen na ten zuppa kopec v američke... melo to sice porad proporce sedanu 405, ale majitel se evidentne snazil... a celkem jako joo:-) nevite o tom nekdo neco? je to nekoho z klubu? mel to fajne udelany :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...