simas Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Nevite nekdo jestli ma kompresor klimatizace nejakou el. pojistku a kolikatka to je? Jo a jestli je to v te prihradce pod volantem nebo nekde jinde? Diky za odpovedi Citovat
Tornado Odesláno 30. duben 2006 Odesláno 30. duben 2006 Podle manualu by to mohla byt pojistka cislo 21, v interieru. 21 - Relé vypnutí kompresorů, kompresory, presostat, denní světla, relé vysoké rychlosti ektroventilátoru, ovládání klimatizace Jestli chces, tak ti muzu ten rozpis pojistek poslat na mail... [upravil dne 30.4.0606 Tornado] Citovat
simas Odesláno 30. duben 2006 Autor Odesláno 30. duben 2006 diky, ja mam manual i \"Jak na to\" takze to posilat nemusis. Ja jsem se na to dival a nebyl jsem si jisty jesti by to mohlo byt napojeno vse na jednu pojistku. S klimou nemam zatim zadne zkusenosti-ted bude ma prvni sezona s timto zarizenim (pokud ho rozjedu, ale asi to budu muset nechat na odbornem servisu) Citovat
Havlas Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Původně zaslal: Tornado Podle manualu by to mohla byt pojistka cislo 21, v interieru. 21 - Relé vypnutí kompresorů, kompresory, presostat, denní světla, relé vysoké rychlosti ektroventilátoru, ovládání klimatizace Jestli chces, tak ti muzu ten rozpis pojistek poslat na mail... [upravil dne 30.4.0606 Tornado] Citovat
Havlas Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Ahoj, našel jsem tvůj článek a mám prosbu - zašli mi prosím tě rozpis pojistek na můj email Havelka.S@seznam.cz - díky Citovat
Tornado Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Původně zaslal: Havlas Ahoj, našel jsem tvůj článek a mám prosbu - zašli mi prosím tě rozpis pojistek na můj email Havelka.S@seznam.cz - díky Myslim ze lepsi bude, kdyz ten rozpis pojistek tady vlozim jako prilohu. Kdyby meli i jini zajem.... Pojistky.doc Citovat
Tornado Odesláno 20. červenec 2006 Odesláno 20. červenec 2006 Kurna ja si ted vsimam ze vy vsichni mate HDi-cka, tj.novej model. A ja vam tam dal pojistky na starej model!!!!!! Pojistky na novej model se od staryho modelu lisi!!!!!!! Mam i rozpis pojistek na novej model, ale komplet v PDF s celym manualem. Takze sorry hosi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.