mirco406 Odesláno 29. duben 2006 Odesláno 29. duben 2006 Cafte vsetci pezotáci!! Konečne patrím aj ja do skupiny majiteľov 406. Mám na vás jednu otázku, nesvieti mi jedna žiarovka v osvetlení digiklími. Ako sa knej dostať?Nerád by som tam niečo vylomil,poznám sa . Za odborné odpovede vopred ďakujem Citovat
mirco406 Odesláno 29. duben 2006 Autor Odesláno 29. duben 2006 Zabudol so napísať rok výroby:autje to model 1997 Citovat
Agharkan Odesláno 2. květen 2006 Odesláno 2. květen 2006 Rozober stredovy panel. musis vybrat radio aj tu cast kde je ovladanie na vystrazne svetla a ohrievaniie zadneho skla. a potom mozes vybrat ovladanie klimi a tam si uz poradis. tu hornu cast vyberies nasledovne vytiahnes tu cast kde mas displej asi. Ja ho tam nemam tak to mam jednoduchsie ale podla navodu treba zapacit pomocou subovaka, ale nelamat. Pod nim su 2 sruby. dalsie dve su pod krajnym plastovym kritom, vedla tlacidla na vystrazne, ten vyberies tiez pomocou srubovaka ako keby si ho chcel vylomit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.