Kuneroll Odesláno 21. červen 2022 Odesláno 21. červen 2022 Zdravím, Peugeot Expert Teepee. Zaparkoval jsem na zahradě, vyložil náklad, vyndal klíčky, nezamkl jsem, a při natahování plachty se spustily stěrače a zapnuly světla. Vypnout nic nešlo, když jsem zkusil nastartovat, svítil STOP ZÁVADA BRZDOVÉHO SYSTÉMU, nenastartoval. Teprve po odpojení baterie všechno zmizelo. Start normální. Netušíte někdo kde mohl být problém. Citovat
Koudel Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 (upraveno) Zdravím.Uz jste na to přišel,mám stejný problém a vypadá to někde na vodu,jak zaprsi tak to začne v pojistkove skříňce v motoru chrcet a po chvilce se rozjedou stěrače a začnou svítit světla Upraveno 1. srpen 2022 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
Koudel Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 před 7 hodinami, Koudel napsal: Zdravím.Uz jste na to přišel,mám stejný problém a vypadá to někde na vodu,jak zaprsi tak to začne v pojistkove skříňce v motoru chrcet a po chvilce se rozjedou stěrače a začnou svítit světla Člověk si říká, poradí mu,ale ono houby, ještě dostane pojeb Citovat
pavelu96 Odesláno 1. srpen 2022 Odesláno 1. srpen 2022 Ahoj, @Koudel vítám Tě na Peugeot clubu po 4 letech od registrace. Za tu dobu co jsi se registroval se nic zvláštního nezměnilo a pravidla tu platí pořád stejná, takže prosím o znovupřečtení pravidel fóra https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci teamu moderátorů. Děkuji za pochopení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.