jan.svaton Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Zdravim, chtěl jsem se zeptat, jestli lze na 405 nějak ovlivnit zapínání a vypínání sytiče. Dalo by se to nějak ovlivnit aby to při startu normalne fungovalo a az by tam bylo treba 70°C aby vypnul? Popřípadě abych ho mohl vypnout sám? Díky:myslim Citovat
jan.svaton Odesláno 14. duben 2006 Autor Odesláno 14. duben 2006 jak to myslis potenciometr na teplotni cidlo? Popis mi to prosim trochu vice. Citovat
.mycTD Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 No proste zmenis hodnotu signalu z teplotniho cidla. Ja ho takhle odpojoval, kdyz se mi zdalo, ze motor bezi dlouho na sytic. Kazdopadne nevim co mas za motor, ani jak je tam sytic ovladany. [upravil dne 14.4.06 .mycTD] Citovat
jan.svaton Odesláno 14. duben 2006 Autor Odesláno 14. duben 2006 no tak mam 1,6 jednobod. 93. nemas nekde schema nebo neco? Citovat
.mycTD Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 schema nemam a ani neznam hodnoty toho cidla -ja ho proste jen odpojoval. Ale to vypinani by za tebe mela delat RJ na zaklade udaju z toho cidla, takze jestli nefunguje jak ma, tak ho promer a pripadne vymen. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.