Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám problém se startem. Včera úplně bez problému a dneska nějaký problém. Motor chytne ale běží tak na 2-3válce a do 5vteřin zdechne. Mezi chybama mám jen žhaviče (P1350,P1351).
Když tak uvažuju nemohlo by to být čidlo na railu co je dole (i když v ELM to vypadá že tlak roste když nastartuje) nebo regulátor co je na čerpadle (čerpadlo je siemens)?
Co se ale nepravidelně poslední tak 2měsíce dělo je že z ničeho nic přestal motor táhnout nad 3tis. ale dělo se to občas a odpozoroval že spíš když bylo venku 30stupňů (ne sice vždy ale když bylo chladněji tak se to nestalo), tak jestli to má souvislost nebo vůbec.

Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,
tak sem se trochu se startem posunul, vyměnil jsem vstřikovací čerpadlo jelikož to vypadalo na to podávací. Auto nastartuje pokaždý, ale prostě chcípne za pár vteřin. Diag v měřených hodnotách ukazuje jak korekce vstřiků hrozně lítá - 1. třeba 80% a 3. 130% atd.
V závadách to ukazuje:
P0001 - trvalá závada, elmag ventil regulace dodávky paliva přerušený zavřený regulátor
P1693 - trvalá závada, s předstihem řízené probuzení počítače chyby při příjmu funkce start/stop
U2001 -
U1118 -

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...