scratcher Odesláno 6. červenec 2021 Odesláno 6. červenec 2021 Zdravím, mám problém se startem. Včera úplně bez problému a dneska nějaký problém. Motor chytne ale běží tak na 2-3válce a do 5vteřin zdechne. Mezi chybama mám jen žhaviče (P1350,P1351). Když tak uvažuju nemohlo by to být čidlo na railu co je dole (i když v ELM to vypadá že tlak roste když nastartuje) nebo regulátor co je na čerpadle (čerpadlo je siemens)? Co se ale nepravidelně poslední tak 2měsíce dělo je že z ničeho nic přestal motor táhnout nad 3tis. ale dělo se to občas a odpozoroval že spíš když bylo venku 30stupňů (ne sice vždy ale když bylo chladněji tak se to nestalo), tak jestli to má souvislost nebo vůbec. Díky Citovat
scratcher Odesláno 15. červenec 2021 Autor Odesláno 15. červenec 2021 Zdravím, tak sem se trochu se startem posunul, vyměnil jsem vstřikovací čerpadlo jelikož to vypadalo na to podávací. Auto nastartuje pokaždý, ale prostě chcípne za pár vteřin. Diag v měřených hodnotách ukazuje jak korekce vstřiků hrozně lítá - 1. třeba 80% a 3. 130% atd. V závadách to ukazuje: P0001 - trvalá závada, elmag ventil regulace dodávky paliva přerušený zavřený regulátor P1693 - trvalá závada, s předstihem řízené probuzení počítače chyby při příjmu funkce start/stop U2001 - U1118 - Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.