Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu ohledně výměny parkovacích žárovek v předních lampách.Praskla mi a nemůžu se tam dostat (velká ruka) Otázka zní:objímka se vytáhne nebo se nejprve pootočit a pak vytáhnout? Ještě jeden dotaz na patice.Je tam tato.

led43487.jpg

Nebo ta?

led43479.jpg

Dík za radu.

Odesláno

já mám dvou paraboloví tedy H4+H1 a parkovačky jsou ty první (bezpaticové) a je to jen zastrčené ale jestli je to stejné u jedno parabolových nevím

Odesláno

mk405 Jak dostáváš ty objímky ven? Já se dostal zatím jem k ddpojení konektoru dál sem jen tápal bez použití násilí.:myslim (sešli se kolem jdoucí:cool: a radili)

Odesláno

ty parkovačky? normálně zatáhnu popřípadě kroutím a taham, jde to celkem snadno

ostatní žárovky drží na takovejch pružnech drátkách, ty se vyháknou a odklopí

Odesláno

uulik: ta objímka jde docela ztuha- musí se trošku pootočit a vytáhnout ze strany od motoru - je to na větší sílu, ale jde to (bacha, jen abys neurval ty packy - jako se stalo šikulovi neonovi, když to dělal poprvý...)

Odesláno

Neon dík.Ještě sem to podruhý nedělal ale podle rady dám to snad i dohromady.Ta objímka se dost mele v tý parabole ja mám ruku moooc velkou abych ji tam strčil a měl cit jestli povoluje.Skusím nějeký udělátko. Dík :papa:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...