uulik Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 Prosím o radu ohledně výměny parkovacích žárovek v předních lampách.Praskla mi a nemůžu se tam dostat (velká ruka) Otázka zní:objímka se vytáhne nebo se nejprve pootočit a pak vytáhnout? Ještě jeden dotaz na patice.Je tam tato. Nebo ta? Dík za radu. Citovat
mk405 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 já mám dvou paraboloví tedy H4+H1 a parkovačky jsou ty první (bezpaticové) a je to jen zastrčené ale jestli je to stejné u jedno parabolových nevím Citovat
uulik Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 mk405 Jak dostáváš ty objímky ven? Já se dostal zatím jem k ddpojení konektoru dál sem jen tápal bez použití násilí. (sešli se kolem jdoucí a radili) Citovat
mk405 Odesláno 3. duben 2006 Odesláno 3. duben 2006 ty parkovačky? normálně zatáhnu popřípadě kroutím a taham, jde to celkem snadno ostatní žárovky drží na takovejch pružnech drátkách, ty se vyháknou a odklopí Citovat
uulik Odesláno 3. duben 2006 Autor Odesláno 3. duben 2006 Dík zkusím větší silou,zatím se bál za to víc rvát. Citovat
Neon Odesláno 4. duben 2006 Odesláno 4. duben 2006 uulik: ta objímka jde docela ztuha- musí se trošku pootočit a vytáhnout ze strany od motoru - je to na větší sílu, ale jde to (bacha, jen abys neurval ty packy - jako se stalo šikulovi neonovi, když to dělal poprvý...) Citovat
uulik Odesláno 4. duben 2006 Autor Odesláno 4. duben 2006 Neon dík.Ještě sem to podruhý nedělal ale podle rady dám to snad i dohromady.Ta objímka se dost mele v tý parabole ja mám ruku moooc velkou abych ji tam strčil a měl cit jestli povoluje.Skusím nějeký udělátko. Dík :super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.