Buri Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Zdravim Vas všechny, měl bych dotaz. Mam 306 Break, 2.0 HDi a budu kupovat nové letní pneu. Doporučený rozměr je 185/65 R14. Když jsem ale koukal různě po testech atd. tak mě zaujalo pneu od Bridgestone typ. Turanza ER300. V testech nejlepsi a taky se mi libí. Nikde jsem ale nenašel prodávat rozměr 185/65 R14. Nabízejí pouze 185/60 R14. Chci se tedy zeptat zda má někdo zkušenost s tímto rozměrem na stejném autě, případně jak toto snižení pneu ovlivní jízdní vlastnosti atd. Jinak asi zkončím u Pirelli P6. Citovat
Tommy306 Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 radši jdi do těch P6tek...měl bys zachovat obvod kola Citovat
Buri Odesláno 21. březen 2006 Autor Odesláno 21. březen 2006 Dik \"Komisar\" koukal jsem na tu tabulku a při zjištění, že bych se autem dostal cca o 1 cm niž k silnici jsem se trochu zhrozil (že je to až o tolik) Vzhledem k tomu, že s autem jedu občas i mimo silnici, tak to nebudu ryskovat :-)) ten rozdil na Tachu moc nersim Koupim asi ty P 6-ky jeste jednou dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.