maxx01 Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 Poraďte mam 405 1.6 a z ničeho nic mě to jede jen na dva valce. 1-4 nedá ani kapku štrumu. Kable jsou OK rozdělovač je taky OK je novej. Mam podezření na řidíci jednotku a nebo cívku. Citovat
Fana Odesláno 19. březen 2006 Odesláno 19. březen 2006 A jak se to projevilo ?? Při jízdě nebo po výměně tech kabelů s víčkem ?? Ono to vypadá že máš přehozeny kabely 1 za 4 a naopak. tu jednotku bych řešil až jako poslední možnost [upravil dne 19.3.06 Fana] Citovat
maxx01 Odesláno 19. březen 2006 Autor Odesláno 19. březen 2006 No kablama to určitě není. ŘJ dáva impulsy do VN cívky (3dráty) a VN cívka vynechava jiskru když ma zapalit 1 nebo 4. zjistil jsem že pravděpodobně ŘJ bude ok protože když tomu šlapneš tak se ti podaří nastartovat ale jen na 2 válce a impulsy co jdou na otačkoměr jsou OK. Podařilo se mě sehnat nějaká schemata a tam je mezi VN cívkou a ŘJ nějaký posilovač (nasobič) ale nevím kde. cívku jsem zatim nevytahoval protože tam skoro není přístup je na tak blbém mistě až to není pěkné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.