Bohouš Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Původně zaslal: Dave_GTI Bohouš 205 GTI : Možná bych si mohl domluvit dovoz Praha - Proostějov, mohl by jsi mi napsat číslo a já se ti nějak v průběhu týdne ozvu. Dík Dave Máš ho v U2U Citovat
Tommate Odesláno 15. březen 2006 Odesláno 15. březen 2006 Původně zaslal: raa Pokud ti to poruznu kolisa a chcipa i pri teplem motoru, tak bych teplotni cidlo asi netipoval... Zatim jsi neodpovedel, jaky mas model - starsi nebo novejsi? Vubec by nevadilo, kdybys prihodil par infomaci - rok vyroby, kolik to ma nalitano, v jakem je to auto stavu apod... mrtve cidlo teploty = kolisani otacek + nestabilita i po zahrati - mam zkusenost [upravil dne 15/3/06 Tommate] Citovat
Dave_GTI Odesláno 15. březen 2006 Autor Odesláno 15. březen 2006 Hej myslim, že tím čidlem to nebude. Zkoušel jsem tam dávat úplně nový a stejně to bylo furt v kaši. Ale mimochodem to bylo ještě před výměnou potenciometru. Po té výměně té váhy to bylo nějakou dobu vpoho, ale pak to šlo zas do srač.k. Takže to vydím buď že se posrala i ta druhá váha nebo lambda. Ale mohlo se třeba posrat i to čidlo, to by bylo asi nejlevnější. Každopádně to musím zprovoznit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.