Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim borci,

na konci minuleho roku som spekuloval okolo muziky do 307, no dostavam sa k tomu az teraz. Velmi mi pomohol radami Destiny :super. Do prednych dveri idem dat Helixy Blue 62, alebo Hertz DSK 165, vyskace na palubovku. A teraz:

1. kade mam tahat kable na vyskace, tak aby som nemusel rozoberat celu palubovku?

2. kam mam dat vyhybky? Do sachty za radio? Do dveri?

Lamem si nad tym hlavu uz tyzden...

Dakujem za rady!

Odesláno

osobně bych doporučil spíš Helixy Blue 62

1. kable zaleží kde budou výškáče jestli na dveřích nebo na sloupkách a palubce, a taky dle umístění výhybky, dá se tahat stejně jako orig. kabla nebp mezi palubkou a sloupkem

2.výhybky kamkoliv se vejdou, do kastlíku, do šechty za rádio, za tapec do dveří, zespoda na paludovku, jen ne do dveří zevnitř za plach tam teče po okně voda !!!!!

Odesláno

no, najlepsie by bolo pocut oba typy z jedneho zdroja. Tazko sa cosi take hlada, lebo ak aj nejaka predajna ma vystavene reprozostavy, zvacsa len jednu-dve znacky...

1. vyskace chcem na palubku, ale od radia sa po originalnych kabloch k vyskacom na palubke nedostanes, leda ze by si ju rozobral... no way

Dobry napad je okolo stlpka medzi palubku, strhnut bocny plast palubky a presparat sa nejako do sachty na palubke, to by slo! Lenze ako sa dostat zo sachty za radiom k bocnemu stlpku. Je tam kastlik, to ho mam cely zhodit? Uz som sa o to nedavno pokusal, no je tam tolko srobov, ze strach.

2. ak by sa mi podarilo ten kastlik zhodit, tak by som ich dal do priestoru medzi sachtou a kastlikom, no neviem co tam najdem :-)

Cez vikend na to mrknem a v pondelok sa ozvem. Cus

Odesláno

ono je to většinou tak že dokud to člověk nerozdělá tak těško něco vymyslí, je to spíše improvizace, je ale dobré u toho přemýšlet aby se kabely nelámaly neprosekly apod.

možnost je i sjet od rádia na zem a jít za kobercem na okraji podlahy, ale stejně se nějakému tomu rozebírání nevyhneš já už měl takhle auto párkrát rozebrané a kámoši nad tím jen kroutili hlavou že to neposkládám zpět :D

Odesláno

Vymyslene! Vcera som sa s tym ... cele poobedie, ale uz je \"vymalovano\". Mas pravdu - improvizacia nadovsetko. Kable pekne vlezu popod kastlik a sup s nimi do dveri. Vyskace dam na dvere, na tu malu plochu pri malom trojuholnikovom okne. Domceky pre ne vyrobim z dreva, mam take sikovne smrekove hranolky. Vyhybky tym padom idu do dveri.

PS: stale sa pohravam s myslienkou dat ich do A stlpkov. Uz som taku instalaciu videl, vyhoda je vyska ich umiestnenia.

PS2: dobra inspiracia tu: http://www.autodax.sk/

Odesláno

ale funguje :P jen musíš pokračovat tím řádkem:

Sound Quality Installs * Sound Pressure Level Installs * MultiMedia Installs

a pak se dostaneš na výběrová políčka kde to můžeš filtrovat/vyhledat dle značek audia, značek aut a kategorie Hifi

je tam toho mrak, popisy, fotky. atg

Odesláno

Hura, funguje, dakujem. Pjekne, pjekne, najviac sa mi pacia machri, co si robia sami drevene konstrukcie a cele to laminuju -> a potom su to uplne nove nadherne dvere! Uzas! :papa

Odesláno

A zabudol som napisat, ze uz to hra. Dokoncil som to v nedelu a uprimne - hralo to hrozne... Samozrejme, chcelo to dobre naladit, tak uz to je celkom fajn, este pohybem s vyskami ale hlavne idem robit nieco s tapacirungom, pretoze ked tomu vytnem, tak sa vlni ako turecka brusna tanecnica a vrci ako hladny pes :D A to som ho z druhej strany kompletne zlepil tavnou pistolou (dynamatom zatial nie) - absolutne netusim co tam este moze drncat. Rozhodol som sa ze urobim z MDFky tunel, ktory pripevnim priamo na plech a reprak osadim do neho a nie do tapacirungu. Toho francuzskeho dementa, ktoreho napadlo davat repro do hentakeho pospajaneho plastu by som ovalil heverom po hlave... :grr

Odesláno
:mrk :mrk :mrk co ale nevies, ze repro 80/160 W hra iba na radio s vykonom 4x50 W. Myslim ze na ich rozcvicenie to staci :D (zosik tam zatial nieje) Ale urcite mas pravdu, napriklad dnes to bolo uplne ine. Ja sa rozculujem nad tymi blbymi plastami :grr
Odesláno

já myslel že máš bluečka a ty mají jen 50Wrms

rádio má 4x50 ne rms ale max tak že je to nejvíce 4x20Wrms a to je repra s 80Wrms poněkud málo :roker

Odesláno

no, chcel som trosku vyssi vykon, pretoze niekedy pride aj zosik. Takze radsej teraz znesiem \"vykonovu rezervu\", ako keby som mal potom menit repraky. A naviac, cenovo vychadzali takmer rovnako a Hertzy som mal rychlo poruke.

PS: co myslis, mam ten \"MDF tunel\" pre uchytenie repra pripevnit na dvere (plech) skrutkami, alebo nejakym pevnym lepidlom? :myslim

Odesláno

no já ho podmázl (utěsnil) silikonem a přišrouboval šrouby, rozhodně přišroubovat cekro stím MDF bude něco vážit a otřesama za jízdy by to mohlo upadnout:mrk

Odesláno

a ked si za tunelom strhol tesniacu foliu (aby hralo do dveri), utesnoval (a utlmoval) si nejako extra aj plech na dverach? Ja tam mam diery plechu prelepene platom cca 3mm pogumovanej peny (rad by som sem vlepil fotku, ale neviem ako) - na tom si dali frantici zalezat :D - zda sa, ze to staci.

Odesláno

no já mám vytlumené celé dveře, kyž jsem měl blue na rádiu tak jsem neměl a bylo to vpohodě, jde spíš oto jestli ti někde něco drnčí tak pak je potřeba vytlumit pokud ne stačí jen uzavřít dveře aby z nich byla jako bedna. (samozdřejmě že je lepší mít vytlumeno ikdyž nic nedrnčí)

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1037_14.jpg

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1037_15.jpg

[upravil dne 16/3/06 mk405]

Odesláno

tvoja praca je presne to co si predstavujem ako by to malo vyzerat. :super Rad by som ti ukazal ako to vyzera pred strhnutim toho molitanu, no neviem ako sem dostat fotku, poradis mi?

Odesláno

fotku ulozíš někam na net a dáš sem odkaz, pokud jsi řádný člen tak mužeš uložit do svého profilu na hlavní stránce

ten bílej molitan jsem tam měl taky, ten je odtrhá a vyhodí ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...