Peťula Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 když jezdím v kuse třeba 100km tak si stejně vezme tak těch 8L místo 5 které jsou psaný v papírech a jezdím přitom nomálně těch 90-100km/hodinu ňák mi to nejde... etě se v těch kolonkách neorientuju, proto ty citace:roker Citovat
Neon Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Nezakládej zbytečne 2x topic na jedno téma - stačí jen kliknout na tlačítko \"odpovědět\" - nahoře (popřípadě) \"quote\" pod daným příspěvkem, chceš - li citovat - ale to je normální chybama se člověk učí... A jinak teď k té spotřebě...to ti žralo vždy takhle, nebo se to razantně změnilo až teď v zimě? Můžeš mít třeba (jen) volný ventily - to si pak bere víc... Citovat
Peťula Odesláno 28. únor 2006 Autor Odesláno 28. únor 2006 já ho mám jen 2 měsíce a tak nevím estli to bralo i předtím.. Citovat
Neon Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Jestli jezdíš fakt plynule do 100km/h, tak s 1,1 pakliže je v pořádku je hrozně moc jezdit za 8 - 10 l - to co ti v tom druhym příspěvku napsal P607Olda je recht - já osobně bych se klaněl k těm ventilům - to seřídí v jakémkoli servisu Peugeot, nebo u nějakého motoráře - ještě bych počkal, co to udělá, až nebudou mrazy, ale rozhodně to nemůže udělat velkej rozdíl. ps: teď vidim, že nemáš obsah 1,1... (nevim, jak jsem na to přišel) jakej máš obsah motoru? nemáš náhodou s16??? To by bylo potom v normálu:D [upravil dne 28.2.06 Neon] Citovat
Peťula Odesláno 28. únor 2006 Autor Odesláno 28. únor 2006 mám tísícovku obsah necelej... díky .....necham to seštelovat a do tej doby bude snad teplo a uvidím co a jak dál.. Citovat
Neon Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Mno - tak to nech, protože u 1000ccm to neni v normě:bojima o dost! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.