georg Odesláno 25. duben 2003 Autor Odesláno 25. duben 2003 stefan: druha prijede ve sve 206 RC (aspon rikala, ze prijede), ale jen na sobotu.. . Citovat
deeper Odesláno 25. duben 2003 Odesláno 25. duben 2003 Geotg: No tak si dáme spicha na 1. benzíně na D1 za Prahou. Zase nefim co je zač, jednou sem tam vařil:D Jinak pro moje spoluzavazadla nasedaj v jaksetomenuje no v Michli ulice V dolině a prej to je někde na kopci:D ta Praha je fakt divná. Citovat
deeper Odesláno 25. duben 2003 Odesláno 25. duben 2003 Georg: Víš co. V sobotu ti cinknu a domluvíme se osobně. Já zjistim v kolik můžou vyjet a tak. Takhle si nejsem jistej jestli řikali v 8, nebo že v 8 končí v práci. Ju? Citovat
georg Odesláno 29. duben 2003 Autor Odesláno 29. duben 2003 deeper: trochu si me zmatl. Jedem v patek, ne? Aspon se tak od zacatku domlouvame.. . Citovat
Guest Cabrio Odesláno 29. duben 2003 Odesláno 29. duben 2003 No jestli ta kamaradka prijede v sobotu s tim 206 RC tak se nekde necham tu svou kamaradku co ji sebou vezu a pujdu se ji venovat:D:D:D:D:D ale psssssssssssssss Citovat
deeper Odesláno 30. duben 2003 Odesláno 30. duben 2003 Jasně že f pátek:D:D:D Prahu úplně nesnášim, bohužel tam sem každej tejden min jednou. Skoro pokaždý tam dostávam pokutu, nebo záchvat zuřivosti:D:D:D:D:D:D:D Citovat
georg Odesláno 30. duben 2003 Autor Odesláno 30. duben 2003 hm, tak jsem to asi nepochopil. Myslel jsem, ze se ozves v sobotu, nez vyjedes. Ja uz na netu nebudu (doma mam rozbitej modem), ale mob je stale v pohotovosti Pojedu v patek kolem pul 10 (v 10 mam byt v Praze), vyzvednu navigatora, dame nejakej obed, pripadne romantickou prochazku a hrrr na slapy. Pokud budes chtit jet z praglu v \"kolone\" zkus zavolat, aspon nebudem bloudit sami :D Citovat
deeper Odesláno 30. duben 2003 Odesláno 30. duben 2003 Nebude lepsí dát si sraz za Prahou? Jedu už v 8 z Loun ale jak je znam tak budou připravený tak kolem tý jedenáctý. Tvoje číslo mam tak ti brnknu v pátek kolem tý desátý a domluvíme se ju? Jinak nebudu už do pátku na netu, tak mě nějak prozvoň nebo pošli mail, chcodí mi na tel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.