Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau lidi :papa další čertí "špek"::D je nějaká finta na odstranění chrastění a klepání a vrzání všech plastových dílů interiéru 405??:myslim mám sice výkonný audio,....ale...ne vždycky ho můžu pustit naplno:roker

Odesláno

To je normál u starších aut..bohužel :-( Bočnice se dají vytlumit, že je někde pořádně přimáčkneš, popř. mezi spoje dáš trošku silikonu (tak jsem to řešil u Citroena), ale celý auto neutlumíš - když ty díly nejsou šroubovaný, ale pouze nacvaklý plasty, hold je znát stáří a opotřebení...

Odesláno

Tak tohle bych u 405 přirovnal jako boj s větrnejma mlejnama... Taky sem pár takovejch pokusů jak odstranit vrzání absolvoval ale výsledky nulový nebo minimální. Navíc mi teď v zimě začlo vrzat něco nahoře ve střeše někde kolem šíbru-to je teprv nepříjemný,když se jede po dlažbě a vrže něco nad hlavou :grr

Odesláno

..tak jsem po tom dneska lezl,;)...trochu jsem to vychytal,pomohlo podložení slabou pěnovou gumou ,hlavně pod kapličku přístrojovky,...jo a taky chrastila žaluzie na levým středovým výdechu topení,..kryty výškových repro zafixovaly mazaně umístěné samořezy do správného místa:aut..uvidíme jak to dlouho vydrží..:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...