czer.t Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 čau lidi další čertí "špek": je nějaká finta na odstranění chrastění a klepání a vrzání všech plastových dílů interiéru 405?? mám sice výkonný audio,....ale...ne vždycky ho můžu pustit naplno:roker Citovat
Neon Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 To je normál u starších aut..bohužel :-( Bočnice se dají vytlumit, že je někde pořádně přimáčkneš, popř. mezi spoje dáš trošku silikonu (tak jsem to řešil u Citroena), ale celý auto neutlumíš - když ty díly nejsou šroubovaný, ale pouze nacvaklý plasty, hold je znát stáří a opotřebení... Citovat
Sedlous Odesláno 25. únor 2006 Odesláno 25. únor 2006 Tak tohle bych u 405 přirovnal jako boj s větrnejma mlejnama... Taky sem pár takovejch pokusů jak odstranit vrzání absolvoval ale výsledky nulový nebo minimální. Navíc mi teď v zimě začlo vrzat něco nahoře ve střeše někde kolem šíbru-to je teprv nepříjemný,když se jede po dlažbě a vrže něco nad hlavou Citovat
czer.t Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 ..tak jsem po tom dneska lezl,...trochu jsem to vychytal,pomohlo podložení slabou pěnovou gumou ,hlavně pod kapličku přístrojovky,...jo a taky chrastila žaluzie na levým středovým výdechu topení,..kryty výškových repro zafixovaly mazaně umístěné samořezy do správného místa:aut..uvidíme jak to dlouho vydrží.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.