Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no jeste se domluvim s Martinem Krenkem z Karlovic a ten doufam teda pojede, kdyz vy jste takove padavky:P

Kdo se jeste prida???? Ogaři, nedelejte foooory .)

Odesláno

Zdar Jene já sám nevim jestli pojedu nebo 1 a 2 mi mají přijed 3rakušáci pro výfuky na montáž ale ozvu seti jestli pojedu došel postup jak jsem ti ho poslal?

Odesláno

to vostik: hele draku, vezmete me do patry.Ja si musim najit kdy a kde je ten sraz a jestli uz neni obsazeno a domluvil bych se s kamosem a vyrazili by jsme OK?

Jinak jsem ze ZL, takze je mi to jedno kde se pridam.

Odesláno

Jindra: no tebe bych strasne rad videl teda..... hlavne tvojeho mazla :) teda jestli jedes T16kou?

No bud by ses pridal v Brne nebo treba v Prostejove - kde ti to bude vic pasovat...

jinak je to 2.-4.5 na Slapech a prihlasovaci formular najdes zde

a jen tak BTW: ty bys jel uz v ten ctvrtek se mnou?

Odesláno

supeeeer, takze mam jednoho partaka na cestu :), kdo dal? :)

Jinak jak bys videl misto srazu? Mije trasa: Roznov - valmez - hranice - olomouc - brno...........

nebo, pokud se najde vic lidi z \"jihu kraje\" tak mozna pres Zlin, ale tama se mi moc nechce.... je to celkem zdlouhava cesta a to by se muselo vyjet docela brzo, abysme nekvaltovali, jak zbesili :)

Odesláno

Netahej sem strahov!!! Tam beztak neni co vypit!!!!!!!!! to uz je uplne vedle.

Mi s zas nechce jet pres OL.Co kdybych te pockal na Ronlence? Vis kde to je ne? 5 km pred Brnem.;);)

Odesláno

no jo , jindra je vlastne v Karibiku, smejd jeden..... a me jsi nevzal?! To sis teda podelal :D

Rohlenku ? samo, ze znam :D kdo byji neznal.... ted uz zbyv adomluvit jenom cas

Odesláno

nooooo, ja myslim, ze ve ctvrtek pojede jenom par lidi.... pac v patek se asi bude vsude zase farovat :( takze nemej strach, urcite nekdo pojede....

Odesláno

voš?o: co je farovat ? no a předběžně, jedu v pátek kolem 16h ze ZR s asjikem, jedem pak na dálnici, takže kdo se chce přidat .... můžete !!! Jenom pozn. musim se ještě stavit do prágru ....

Odesláno

my se muzem sjet v hranicich... u Philipsu... ale kolik hodin to jeste nevim....

Kdyztak se muzem domluvit prubezne den prerdem nebo ten den po telefonu (mam ho vlevo :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...