Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo cena je dobrá. Ale řešim ještě spoustu jinejch věcí. Potřebuju novou zadní nápravu. A taky se pouštim do bytu. Mám jen hrubý stěny bez štuku, betonovou podlahu, žádný příčky a místo stropu vidim trámy a střechu. O tahání topení a elektriky ani nemluvim. Ho hajzlu to bude peněz.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Budeš to muset opatrně sundat, malepit na to slabou vrstvu tlumení a znova nalepit ten koberec. A nebo to zkus vytlumit z druhé strany. Ale hlavně se zaměř na vytlumení velkejch ploch jako je podlaha a blatníky (ty kolikrát vybrujou tak, že když o ne opřeš nějakou slečnu, tak ..........ale to už sme někde jinde ;) )

Odesláno
Původně zaslal: oni

poradte jak mam vytlumit ty bocnice v kufru,kdyz mam ty steny jen polepeny tim takovym kobercem a pod nej nic nenacpu!!!

jj, starej dobrej tapájomat pod koberec, já ho tam taky nacpal a vešel se (má to jen 3mm)

Odesláno

jak z druhe strany!!no jinak to s tema slecnama to muzu zkusit!!!:super

S tou druhou stranou sem to asi napsal špatně. Prostě sundej koberec, vytlum to, a koberec nalep zpět.

No loni se něco podobnýho zkoušeli s jednou slečnou.................. prej docela dobrej zážitek ..............řikala teda :D:myslim

[upravil dne 6.4.06 VDO]

Odesláno
Původně zaslal: mk405

poradte jak mam vytlumit ty bocnice v kufru,kdyz mam ty steny jen polepeny tim takovym kobercem a pod nej nic nenacpu!!!

jj, starej dobrej tapájomat pod koberec, já ho tam taky nacpal a vešel se (má to jen 3mm)

jenze ja to mam nalepeny primo na plechu,to bych to musel odlepit!!!

Odesláno
Původně zaslal: VDO

S tou druhou stranou sem to asi napsal špatně. Prostě sundej koberec, vytlum to, a koberec nalep zpět.

No loni se něco podobnýho zkoušeli s jednou slečnou.................. prej docela dobrej zážitek ..............řikala teda :D:myslim

[upravil dne 6.4.06 VDO]

a nemaj to zaznamenany na kamere,docela rad bych se kouknul jak to nebylo spatny!!!jinak mrknu na to o vejkendu,jestli s tim neco pujde udelat!!

Odesláno

jinak dostal se mi do ruky velkej kus jekoru,znate to nekdo??chci se zeptat jestli to muzu pouzit jako vytlumeni!!!

já naštěstí koberec neměl přilepenej, takže odlepit

jekor je zase jen koberec ale ty potřebuješ spevnit plech tedy něco jako tapájomat apod. tím do zpevní není to jen o větší vrstvě čehokoliv jeto o pevnosti ;)

Odesláno

[upravil dne 6.4.06 VDO]

a nemaj to zaznamenany na kamere,docela rad bych se kouknul jak to nebylo spatny!!!jinak mrknu na to o vejkendu,jestli s tim neco pujde udelat!!

to mě připomělo film který jsem kdysi viděl ale už nevím jak se to jmenovalo, posadili slečnu na reprák a pustili do něho určitou frekvenci a dovedli tím slečku k. . . píp . . . jestli je to reálný jsem nezkoušel :aut

Odesláno

Jekor vubec nevim co je.

jekok je takovej hutnej koberec o síle 5mm většinou žlutý z jedné strany a hnědej z druhé, dost často se dříve dával do baráků páč byl nejlevnější je to trošku jako filc nebo jako plátno na kulečníku jen hutnější

Odesláno

Jekor vubec nevim co je.

jekok je takovej hutnej koberec o síle 5mm většinou žlutý z jedné strany a hnědej z druhé, dost často se dříve dával do baráků páč byl nejlevnější je to trošku jako filc nebo jako plátno na kulečníku jen hutnější

tak tak,je to ono,je to hodne drsny!!kdyz u nas si to lidi hodne davali pod koberec kvuli hluku!!

Odesláno

to mě připomělo film který jsem kdysi viděl ale už nevím jak se to jmenovalo, posadili slečnu na reprák a pustili do něho určitou frekvenci a dovedli tím slečku k. . . píp . . . jestli je to reálný jsem nezkoušel :aut

No tusim ze film se jmenoval soukrome neresti a nebylo tam jen to a nevim co je na tom pravdy ale snad by to jit mohlo protoze jde jen o to ze zvuk je sireni vybraci ktere v uchu ty sluchovody prevadi a posilaji do mozku ktery to vyhodnocuje takze kdyz vezmes to ze posadis slecnu na reprak a bude tam nastavena zpravna frekvence vybraci a zpravnej zvuk pustis do eteru tak by to eventuelne jit mohlo ale je to jen teorie jeste sem to nikdy nezkousel musime sehnat odbrovolnici :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...