Sethan Odesláno 18. únor 2006 Odesláno 18. únor 2006 Zdravím všechny, Ve svojí 306 mám originální autorádio, ale nefunguje mi páčka na ovládání rádia, která je na volantě. Můžete mi, prosím, někdo poradit, kde je zrada? Díky. Citovat
Swallow Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Kdekoli, chce to jiné rádio a zkusit jestli funguje ovládání pod volantem.Když ne, rozebrat kryty na volantu, proměřit kabely, jsou-li v pořádku, zbývá samotný spínač, může být uvnitř zoxidovaný.A třeba jen není nasazený konektor v rádiu Citovat
pulmar Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 a jak sa k tomu konektoru dopidit. Ja mam ten isty problem ja swallow Citovat
chechet Odesláno 28. únor 2006 Odesláno 28. únor 2006 Původně zaslal: pulmar a jak sa k tomu konektoru dopidit. Ja mam ten isty problem ja swallow holt budes muset to radio vybrat konektor by mel byt na konci \"chlupateho\" kabelu (tak je to alespon u me). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.