Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nějaký poznatek? Zrovna sem zjistil, že mám taky olej kolem všech svící. Problém se zapálovanim na 1. válci a antipolution fault. 

Odesláno

No přidám další info:

těsnění ventilových vík jsem měnil nedávno, motor byl trochu poblitý, ale myslím, že uprostřed kolem svící to bylo "suché". Přijel mi švagr s jeho berlingem a pujčil si jeho rampu -mimochodem on měl svíčky uplně utopené v oleji - někde byl vidět už jenom konec svíčky! Motor má kompletně poblitý :( A to jel normálně. Moje rampa u něj OK, jeho u mě nic, stále na 3 válce. Svíce sem před tím ještě vyčistil, vyfoukal, vyzkoušel jsem i jinou svíci na 1. válec, nic se nezměnilo.

vyzkoušel jsem i odpojit vstřikovač na 1. válci a následně na 4. a pokaždé se stejným projevem chodu na 3. válce a třesoucím se motorem.

Odpojil jsem baterku, odpojil všechny 3 konektory od ECU, aby se kontakty pehejbaly. Provedl vymazání chyb v ECU (mimochodem chybu odpojeného vstřikovače to nenapsalo) a ejhle auto si předlo jako kotě.🧐

Zatím to jezdí ok, i 1T písku v pohodě utáhnul.

Snad se tam ten olej dostával někudy od víka ventilů a bude už klid?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...