Vincent1 Odesláno 19. květen 2018 Odesláno 19. květen 2018 (upraveno) Zdravím vás, až teď jsem se rozhodl toto řešit: s každým příchodem jara/léta, kdy jsou teploty nad těch cca20 C slyším při přidávání plynu takové pískání...(pískání jde za plynem..přidám -li , i pískání se zvětší) někdo říká že to je turbo...když je zima, nebo ne takové teplo, nic se neděje...ale třeba teď když byly ty horka, slyším to zřetelně... poradíte...? je to už 3 roky určitě zpátky, nijak se to nezhoršuje...ale prostě chci mít jasno, díky za informace...auto má najeto 300.000km, vše funguje bez problémů.... Upraveno 22. květen 2018 uživatelem Vincent1 Citovat
Blackstar406 Odesláno 9. červenec 2018 Odesláno 9. červenec 2018 to iste som riesil ja kupil som auto pred pol rokom odvtedy pri pridavani plynu hvizd tak som zhodil hadicu z boku z turba a pozeram ze vrtulka ma volu pozdlznu aj bocnu nieje to az take zle ale zaroven pricina hvizdu bola poskodene lopatky turba dva z nich boli nastrbene tak som som si objednal stred turba uz vyvazeny rozobral som ho vymenil zaroven vycistil vsetky hadice sania aj k interkoleru aj ten som preplachol pracistil trubku k mazaniu turba precistil egr aj cele potrubie vymenil vzduchovy filter novy olej a je pokoj ono trochu to este hvizda ale 2.2 hdi oni pohvizduju ale to co bolo predtim bolo hrozne pripadal som si ako ked hvizda turbo na traktore. Citovat
Vincent1 Odesláno 13. červenec 2018 Autor Odesláno 13. červenec 2018 (upraveno) díky za odpověď...je mi jen divný, že to "píská" jen při vyšší teplotě venku....jinak ne...:-)) Upraveno 13. červenec 2018 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek Citovat
gibbonzugandy Odesláno 21. srpen 2019 Odesláno 21. srpen 2019 mne to vydava zvuky jako elektromobil neni to piskani ale spis bzuceni, 2.7 hdi 270k kilometr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.