Mikii84 Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Zdravím chtěl bych se zeptat jak vyndat origo rádio na CD.Je to Clarion. Dneska jsem si koupil nové.Panasonic CQ-C7301N tak už se těším až to bude pěkně hrát, ale ještě musím čekat do středy až mi přijde rámeček.Možná už se to tu řešilo ale jak jsem tak koukal tak jen kaze?áky.Děkuju za rady.. Citovat
Jirkap Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Původně zaslal: Mikii84 Zdravím chtěl bych se zeptat jak vyndat origo rádio na CD.Je to Clarion. Dneska jsem si koupil nové.Panasonic CQ-C7301N tak už se těším až to bude pěkně hrát, ale ještě musím čekat do středy až mi přijde rámeček.Možná už se to tu řešilo ale jak jsem tak koukal tak jen kaze?áky.Děkuju za rady.. Je to úplně jednoduché stačí dát do těch dvou dírek špejle a vytáhnout Ps. Nebudeš prodávat to originální CD? Citovat
Mikii84 Odesláno 30. leden 2006 Autor Odesláno 30. leden 2006 Díkis za radu.S tím rádiem ještě nevím, kdyžtak dám vědět.. Citovat
Jan 406 1.8i Odesláno 1. únor 2006 Odesláno 1. únor 2006 nic proti Panasonicu ale to origo autoradio s cd,které mám taky si myslím nehraje vůbec špatně a pokud jsi řešil mp3 tak to bych já raději volil měnič na cd už kvůli toho ovládání na volantu Citovat
Mikii84 Odesláno 4. únor 2006 Autor Odesláno 4. únor 2006 Tak už ho tam mám a hraje si myslím líp a hlavně vzhledově je to o dost lepší.Co se týká toho ovládání tak to řeší redukce.Rádio jsem koupil přes internet.Všude samý slevy.No nekupte to.... Jo a nejdou mi přidávat smajlíky:-( Citovat
piškotek Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Ahoj já tam měla zase Sony a hned jsem si sehnal originál na CD.Všechno v jedný barvě a hlavně využiju i dysplay.Pěkně to ladí všechno v černý barvě.Jen dozadu jsem si přiobjednal originál JBL repro do sedanu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.