Juraj1 Odesláno 15. leden 2018 Odesláno 15. leden 2018 Skúsim sa opýtať, možno s tým má niekto skúsenosť. Pri jazde s P307 1.6 HDI 80 kw sa pri zrýchľovaní hlavne do kopca pri otáčkach okolo 2000 ozve z motorového priestoru /mám ten pocit/ suchotavy zvuk niečo ako šušušu, buď raz alebo dvakrát za sebou, na vyšších otáčkach to nerobí ani pri ustálenej jazde. Sporadicky to sprevádza aj jemné cuknutie auta, nie však vždy. A prejavuje sa to od 2. prevodového stupňa hore. Tipoval dom to na dvojhmotny zotrvacnik, ale všade som sa dočítal že ten sa prejavuje cinkotavym kovovým zvukom, a aj pri stlačení spojky a vypinani motora. Nič z toho sa u mňa neprejavuje, tak neviem. Vedel by niekto poradiť čo to môže by Citovat
maruskamichalek Odesláno 15. leden 2018 Odesláno 15. leden 2018 To je zajímavéj zvuk šu šu šu Citovat
Juraj1 Odesláno 19. leden 2018 Autor Odesláno 19. leden 2018 On 15. 1. 2018 at 11:41 AM, Juraj1 said: Noo to mi klinovy remeň šuškal, že ho mám vymeniť Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.