Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SEVERNÍ MORAVA ,, 13 \'\'

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: lexa

Taky si myslím my se vlezem do toho vyhrnutého, oni však ne. Jinak máš hezký obrázek na autinu.:papa

Presne tak mi se vlezeme do vyhrnutyho oba dva naraz zatim co oni maji problemy a pak tam zahucej... Jo diky autorem obrazku je Netopyrka.... a je ot jeste z boku na oknech:super

Odesláno

:super:super:super chvala tvemu tuningu :super:super:super

Marda fakt super maluvka

Odesláno

Tak ja to tušil že to bola ona ,protože v šebetove to chitalo akorat ji a mne no nedopadlo to nejlip / viz meda /

Odesláno

Ted to neta kreslyla jen dobrovolnikum a tem co vylozene chtely a na vlastni riziko a ja obetoval svoju malou... Aby lidi vedely jaky ja jsem chlipnik :D:D:D

Odesláno

ZILA: zase to nemáte jednoznačně daný.:roker

Takže: sobota 25. 2. 2006, čas 13:00 hodin u Olešné (vodní nádrž) vedle Frýdku - Místku (jako minule, vzadu na parkovišti). :myslim:D:myslim

Já se omlouvám rodinné důvody. :papa:roll:papa

[upravil dne 15/2/06 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: Pinďa

ZILA: zase to nemáte jednoznačně daný.:roker

Takže: sobota 25. 2. 2006, čas 13:00 hodin u Olešné (vodní nádrž) vedle Frýdku - Místku (jako minule, vzadu na parkovišti). :myslim:D:myslim

Já se omlouvám rodinné důvody. :papa:roll:papa

[upravil dne 15/2/06 Pinďa]

omluva přijata :D :D

Odesláno

omlouvam se ale neco mi do toho vlezlo :bojim(oslava narozenin:aut,bečka,chata,panska jízda)

posunul se termím o mesíc dřive kvuli chate:D

je to jednou za rok a jeden sraz vynechat mužu :myslim(jako jeden zavod v rally)

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

to neva hlavne at dojede Marda 106 at my donese Berušky :D:D:D:D:D

Marda106 prijede urcite si te nemuzu nechat ujit a ty mi nezapomen dovist tu pohadku pro tunery :D:D:D:D a mensi oprava to nejsou berusky ale Berusky 2 a to je rozdil nekolika let vyvoje :D:D:D:D

Odesláno

Tak jsem se tam byl podivat .

Vse je tak jak jsme tam byly posledne.Stopa je zasnezena a vyjete koleje po kolech aut ,ale sve prujezne a hlavne zmizly ty hrby na trati v druhe zatacce .

Na to ze by to melo vsechno roztat do 25. bych nespolihal .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...