Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Brach to svýho času vozil na Nivě cabrio 4x :o (hroznej tank), než to sundal kvůli aerodynamice. Akorát že to bylo oranžový lesácký .. ;)

• O 1 měsíc později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Dnes jsem tam volal na tohle číslo; já se sháním po levnějších dílech (částech) na 206ku, takže jsem se ptal na nárazníky a to prej nevedou (že prej jen spojlery a stříšky (takovou decentnější za 1400,- a pak WRCčkovou za 1800,-) a to je hodně slušný, nemyslíte.

Ale jinak jsem se ptal jestli mají i interfernetový stránky a tak už se na nich dělá a prej by měly být v provozu k 1.5.2005 ....... ale podle toho jaký jsou ceny, vyplatí se vydržet :-)

P.S.: Jo, a není to reklama, já je vůbec neznám (jen pro ty, kteří o tom tady mluvili :bojim)

Tak koním zdar a stylingu zvláš? ......

Guest Ludweek
Odesláno

jak se ta firma jmenuje??? nebo co budou mit za domenu na netu?? to jsi nezjistil??

Odesláno

Vše, co mi poslali emailem, jsou na mé přání fotky křídla na P206 za těch 1400,- a 1800,- (fajn cena a jsou moc pěkný,kdo chce přepošlu) a jejich kontaktní adresu:

ROMAN RYŠKA – fa LAPLAST

Na Zbytkách 41

738 01 Staré Město u Frýdku-Místku

IČO: 43546358

tel/fax: 558633541

mobil: 603147423, 728934505

Zatím čauses ďábli .....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...