Makinen22 Odesláno 2. říjen 2017 Odesláno 2. říjen 2017 Dobrý den, mám problém s posilovačem řízení na 207 SW 1,4i, stuhl mi během jízdy volant a už jsem kontroloval snad všechny pojistky a nic jsem nenašel, na diagnostice to hlásí že není napětí pro řídící jednotku řízení. Nemá někdo náhodou elektrické schéma podle kterého bych mohl jít po drátech který vedou k tomu řízení? Děkuji Citovat
Makinen22 Odesláno 7. říjen 2017 Autor Odesláno 7. říjen 2017 Pro info, proměřil jsem hlavní kabely co vedou do řízení. Hlavní přívod a kostra jsou OK ( měřil jsem odpor ) a pak tam jdou ještě tři do dvou z nich jde 2,5V a do jednoho jde 12,2V. Myslím si, že těch 12,2V je málo. Citovat
Makinen22 Odesláno 7. říjen 2017 Autor Odesláno 7. říjen 2017 Těch 12,2V jde tím pádem do řízení i hlavním napájecím kabelem Citovat
Makinen22 Odesláno 21. říjen 2017 Autor Odesláno 21. říjen 2017 zkoušel jsem kabely co jdou přímo do řízení a vše je ok. Ve středu přijde nový řízení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.