VDO Odesláno 21. leden 2006 Autor Odesláno 21. leden 2006 Steve: Pořád se mi nedaří ti poslat mejl. Vrací se mi. No kapotaj je v poho. Ale s tou Žilinou.............. asi si budeš muset udělat výlet do Liberce. Citovat
Kvasky Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 Jen tak mimo misu. Honzo (VDO) to jsi zmenil nick kvuli tomu, ze uz jsi dodelal vertikalni otevirani dveri???:mrk Jeste dopln avatar s fr. taxikem:super Citovat
Steve McSteve Odesláno 21. leden 2006 Odesláno 21. leden 2006 tak to bude problem,,,,,, asi nemam cas ist do Liberca,,,,, hmmm no ak to inak nepojde tak asi z toho nic nebude,,,,, Citovat
VDO Odesláno 22. leden 2006 Autor Odesláno 22. leden 2006 Kvarsky: Ne nick sem si změnil dočasně, ¨než vyřešim problem s přihlašováním. Nějak mi nejde přihlasit se pod \"honza\" , tak sem si musel udělat novou registraci Citovat
VDO Odesláno 22. leden 2006 Autor Odesláno 22. leden 2006 Steve: No mě se taky zrovna nechce letět pro kapotu až na slovensko. Kor když ji můžu vyměnit na vrakovišti. No nedá se nic dělat. Citovat
Steve McSteve Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 Este by bola jedna moznost,,,, stretnut sa niekde medzi nasimi bydlistami,,,, na pol ceste napr ma napada Olomouc,,, dame poziadavku na fore ze niekto kto je z Olomouca by nam na hodku poskytol garaz,,,, ja by som tu tvoju kapotu velmo chcel... ak by ti to nerobilo velky problem Citovat
VDO Odesláno 22. leden 2006 Autor Odesláno 22. leden 2006 No ja mám v zimě auto uklizený v dílně. Kapota je sundaná. Dovezl bych jí kombikem. Ale cesta do Olomouce to je na celej den. A já sem teď dost pracovně vytíženej, takže to bohužel nezvládám. Citovat
Steve McSteve Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 nemas ICQ?? Ak ano tak prid nan: 337-926-552 Citovat
Steve McSteve Odesláno 22. leden 2006 Odesláno 22. leden 2006 tak takto ked uz si tu neni,,,, su dve moznosti,,, bud pockas a ked budes mat cas tak prides ty do Olomouca alebo nalozis tu kapotu a pojde s nou nejaky tvoj kamarat,, ,,,, ja tam pridem a vymenime,,, ide o to,, ze tu tvoju chcem,,,, Citovat
Steve McSteve Odesláno 23. leden 2006 Odesláno 23. leden 2006 Neviem kedy tu prides,,, ak by som tu nebol napis mi SMS na +421902213741,,,, urcite sa nejako dohodneme na vymene,,,,, jednoducho tu tvoju kapotu chcem. Citovat
VDO Odesláno 23. leden 2006 Autor Odesláno 23. leden 2006 byl sem teď dva dny pryč. Icq nemám. Sem PC antitalent Sem na čísle 731405856. Nevim jak se domluvit. Teď nevim o nikom kdo by jezdil někam na moravu. V letě jezdim za znamejma do Holíče, ale do tý doby čekat nemůžu. To už budu muset mít hotový auto. Hele proč to řešíš tak složitě. Já mám servis, tak prostě sedni v 5 ráno do kára a přilítni a jedeš s novou kapotou. Citovat
Neon Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 Honzo, jestli si ji nikdo nevezme, pošli mi pls. taky foto na maudr@seznam.cz. Příští tejden (nebo za 14 dní) jedu do liberce, tak bych to zvážil... Citovat
VDO Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 Jo pošlu. Kapotu chce Steve, ale nějak nemůžem dořešit jak se sejít. No uvidíme. Citovat
Steve McSteve Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 To Honza poslal som ti SMS,, ale neprisiel mi vypis o doruceni,,, takze problem je ten,, ze mame stolarsku dielnu a toho volneho casu nieto skoro nic,,, takze pre mna ist do Liberca je casovo nemozne,,,, este je tu moznost poslat vzajomne kapoty postou,,, ale ak to nepojde inak vymen ju Neonovi,,,, Citovat
VDO Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 Měl sem trošku nehodu a telefon je KO. Zitra budu na přijmu. Sme na tom skoro stejně. Já mám servis a prodávám autodíly. Takže trhnout se je problem. Obzváš? teď. Mám plnej servis a práci na 14dní dopředu. A posílat kapotu počtou, sem mi nezdá jako dobrej nápad. Aby sme pak každej nestrávili týden kitováním a broušením lavorů na kapotách. Citovat
Steve McSteve Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 takze ju vymen s tym co ju tiez chcel,,, je mi luto ,ze ju nebudem mat ja,, ale inak to nepojde,,,, este jedna vec,,, ozaj ju nemas komu nalozit do auta,, nejakemu kamaratovi, ktory by isiel niekde mojim smerom,, aby som nemusel letiet az do Liberca? Citovat
VDO Odesláno 24. leden 2006 Autor Odesláno 24. leden 2006 Kdybych někoho znal, tak ti ji hned posilám, ale fakt nemám. V létě jezdim za kamošem do Holíče a do Šturova, ale tak dlouho čekat nemůžu. Citovat
Steve McSteve Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 OK,,, ak niekoho najdes daj vediet,,, ak nie,,, tak potom to nepojde Citovat
Steve McSteve Odesláno 24. leden 2006 Odesláno 24. leden 2006 napadlo ma este toto,,,, co robis v nedelu? Asi nebudes v dielni,,, ani ja nerobim,,,, aj ked to je asi jediny oddychovy den pre nas obochmm mohli by sme to vyuzit a urobit tu vymenu,,, co na to povies? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.