Romis Odesláno 17. leden 2006 Odesláno 17. leden 2006 Co by jste řekli na srazek chomutováků s peugeotama, někde u dobrýho škopíčku:D Citovat
Vertex Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Jsem jedině pro!!! Nebylo by ale špatný dorazit i se lvíčatama :super:super Pokud by měl někdo zájem cestovat z Chomutova do Kostelce nad Orlicí na sraz, koukejte se přihlásit, jedu sám, tak dva lydy vezmu, a? nejsme moc naložený Citovat
Romis Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 Dorazit i s kárama by nebylo určitě špatný, ale tim by odpadl ten škopíček:D :D Citovat
Vertex Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 To jo no. Takový posezení bez zrzouna není ono:myslim Chtělo by to ale aspoň 5 lidí. Abysme tam nakonec neseděli dva [upravil dne 18/1/06 Vertex] Citovat
Romis Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 JO to by chtělo, zkusim to dát ještě do sekce srazy a uvidíme, každopádně se někde můžem sejít s autama a domluvit další plán (kde točej nejlepší) Citovat
Vertex Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Jo to jo, můžem třeba někdy odpoledne na nějakým místě ve městě, a říct, večer jdem do Březence na Zla?áka :D:D Citovat
Rudan Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Konečně nějaká aktivita z CV. Rád se přidám. Jinak u nás na hřišti skvělej Gambáč Citovat
Romis Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 Kde u Vás na hřišti?? Tak vyda už jsme 3:super Citovat
Vertex Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Že by v Cihlářský? Jinak Březencem jsem myslel ne Maracana ale hospodu u nádrže Na Statku Citovat
Vertex Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Původně zaslal: Rudan Konečně nějaká aktivita z CV. Rád se přidám. Jinak u nás na hřišti skvělej Gambáč Ty aktivito, já jsem tu aktivní pravidelně, jen vy chrápete:D:D:P:P Citovat
Vertex Odesláno 18. leden 2006 Odesláno 18. leden 2006 Jedině to poslat do profilů přímo na stránkách P-C. Nakopči si nějakej text, vyhledej si v celkovým seznamu podle bydliště členy a pošli jim to, pár jich tam určitě je. Můžeš zkusit třeba i Jirkov, Kadaň. Pokud budeš chtít nějak pomoct, tak řekni. Jde jen o to, abysme nepsali oba to samý Citovat
Romis Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 jasně pokusim se o nějakou činnost, snad se někdo další ozve, a když ne tak se můžem teda sejít aspoň my 3 Citovat
Romis Odesláno 18. leden 2006 Autor Odesláno 18. leden 2006 Tak jsem to poslal, uvidim jakej bude ihlas. Napsal jsem aby se snažili odpovědět i na tohle forum. Tak uvidime. Každopádně Rudan řikal, že ještě někoho zná z Jirkova tak to můžem dohodnout mezi sebou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.