pechr Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Má někdo rozebraný originál termostatu na 306, 1.4B? Koupil jsem neoriginál a je na něm pomocný otvor - bypass,aby tam byl alespoň minimální průtok. Jenže Text,že original ten bypass neměl.Jinak opravdu to moc netopí,až po cca 5 km.Koupil jsem si v Tesco vyhřívaní prdele,a dost dobrý.Zadek mám do 1 min teplý a celý to bere jen 40W.Je to lepší než čekat. Díky za odpověď. Citovat
chechet Odesláno 14. leden 2006 Odesláno 14. leden 2006 Původně zaslal: pechr Má někdo rozebraný originál termostatu na 306, 1.4B? Koupil jsem neoriginál a je na něm pomocný otvor - bypass,aby tam byl alespoň minimální průtok. Jenže Text,že original ten bypass neměl.Jinak opravdu to moc netopí,až po cca 5 km.Koupil jsem si v Tesco vyhřívaní prdele,a dost dobrý.Zadek mám do 1 min teplý a celý to bere jen 40W.Je to lepší než čekat. Díky za odpověď. jak funguje a co stoji vyhrivani prdele? Citovat
oni Odesláno 16. leden 2006 Odesláno 16. leden 2006 to vyhrejvani prdele by me taky zajimalo!!to je nejakej polstar jako meli nase rodice nebo prarodice?? Citovat
lipnicak Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 normali kus dratu,kterej je cikcak roztahanej na latce a je to zasity do takovyho hadru a ma to termostat,aby to nepripalilo prdku. Cena je kolem 150kc a je to uplne super,pokud lezete do studenyho auta,topi po 30ti sec. Jen se nesmi zapomenout to odpojit,kdyz opoustite auto :-)) Jinak tema termostat,je probrany v \" Jak vam topi 306\" Ta dirka musi bejt ucpana,jinak to bude hrozne dlouho nahrivat motor. Staci nejt, Testovano!! chodi. Nezapomenout odvzdusnit!!! Citovat
oni Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 no akdyz ucpes tu diru,kudy bude unikat vzuch nebo para nebo vlastne pro co to je!!!!!a jak se to zapojuje,nejak trvale nebo treba do zapalovace??a kde se to da sehnat! Citovat
lipnicak Odesláno 31. leden 2006 Odesláno 31. leden 2006 decku sezenes treba v OBI nebo podobnym obchode,mivaji to i obycejny mototechny. Jinak ten termostat se odvzdusni tim sroubem co je u nej na hlave, bejva to mosazny imbus (1,6-8V) jinak jakmile otevre,tak se to odvzdusni samo,ale bez predchoziho odvzdusneni tym sroubem to asi neotevre,pac nebude medium ktery by ho ohralo. Tim malym otvurkem toho dost protece a chladic to pekne podchladi a hodi zas k motoru. Stou dirou se mi doba na ohrati motoru zvetsila na 4 nasobek ujetych kilometru potrebnych pro zahrati a hadice vedouci k chladici byla tepla.Ted je studena az do dosazeni cca 85ti st. kdy otevre. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.