Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Má někdo rozebraný originál termostatu na 306, 1.4B? Koupil jsem neoriginál a je na něm pomocný otvor - bypass,aby tam byl alespoň minimální průtok. Jenže Text,že original ten bypass neměl.Jinak opravdu to moc netopí,až po cca 5 km.Koupil jsem si v Tesco vyhřívaní prdele,a dost dobrý.Zadek mám do 1 min teplý a celý to bere jen 40W.Je to lepší než čekat.:roker

Díky za odpověď.

Odesláno
Původně zaslal: pechr

Má někdo rozebraný originál termostatu na 306, 1.4B? Koupil jsem neoriginál a je na něm pomocný otvor - bypass,aby tam byl alespoň minimální průtok. Jenže Text,že original ten bypass neměl.Jinak opravdu to moc netopí,až po cca 5 km.Koupil jsem si v Tesco vyhřívaní prdele,a dost dobrý.Zadek mám do 1 min teplý a celý to bere jen 40W.Je to lepší než čekat.:roker

Díky za odpověď.

jak funguje a co stoji vyhrivani prdele? :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

normali kus dratu,kterej je cikcak roztahanej na latce a je to zasity do takovyho hadru a ma to termostat,aby to nepripalilo prdku. Cena je kolem 150kc a je to uplne super,pokud lezete do studenyho auta,topi po 30ti sec. Jen se nesmi zapomenout to odpojit,kdyz opoustite auto :-))

Jinak tema termostat,je probrany v \" Jak vam topi 306\"

Ta dirka musi bejt ucpana,jinak to bude hrozne dlouho nahrivat motor. Staci nejt, Testovano!! chodi. Nezapomenout odvzdusnit!!!

Odesláno

no akdyz ucpes tu diru,kudy bude unikat vzuch nebo para nebo vlastne pro co to je!!!!!a jak se to zapojuje,nejak trvale nebo treba do zapalovace??a kde se to da sehnat!

Odesláno

decku sezenes treba v OBI nebo podobnym obchode,mivaji to i obycejny mototechny. Jinak ten termostat se odvzdusni tim sroubem co je u nej na hlave, bejva to mosazny imbus (1,6-8V) jinak jakmile otevre,tak se to odvzdusni samo,ale bez predchoziho odvzdusneni tym sroubem to asi neotevre,pac nebude medium ktery by ho ohralo. Tim malym otvurkem toho dost protece a chladic to pekne podchladi a hodi zas k motoru. Stou dirou se mi doba na ohrati motoru zvetsila na 4 nasobek ujetych kilometru potrebnych pro zahrati a hadice vedouci k chladici byla tepla.Ted je studena az do dosazeni cca 85ti st. kdy otevre.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...