Guest Cabrio Odesláno 26. březen 2003 Odesláno 26. březen 2003 Tak tu indulonu neprotrebuju!!!Chlapce jako nemusim:D:D:D. To Tomáš:dal jsem na tvou radu a vyměnil.Ale to uz je dýl.:D Citovat
Tomáš Odesláno 26. březen 2003 Odesláno 26. březen 2003 Život je změna a ten kdo říká, že ne tak kecá. Jooo počkej ona nemazala??? Že by porucha? No jakmile začne bejt poruchová hmmmm tak to je na pováženou. Pro ostatní - foto je akorát pro baby jasné? Citovat
Guest Filip Odesláno 26. březen 2003 Odesláno 26. březen 2003 deepre vim o jednom Gti na vrakáči ... jsem teď ale nemocnej .. ... v pátek bych se tam uz moh jít juknout jestli jí má v motoru zapíchlou.. (tu měrku samozřejmě ) Citovat
deeper Odesláno 27. březen 2003 Autor Odesláno 27. březen 2003 2 filip: Super skoč se na ní juknout a zjistit cenu. Motor je 1,9 gti (samozřejmě benzin) typ motoru XU9JA nebo tak nějak Je to ta nejsilnější verze s katem. U nás žádnej vrakáč nejni, nejbližší je 70 kiláků od nás a čuměli na mě jak na debila. Musel jsem jim vysvětlovat co znamená GTI, prostě experti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.