Jirce Odesláno 31. květen 2016 Odesláno 31. květen 2016 Zdravím, mám problém s vadou displeje, měl by to být ten monochrom RT3, rádio mám s tou sim kartou. Je to model před faceliftem, z roku 2004. Displej má ze zádu menší koncovku než běžné displeje a nedá se sehnat, rádio občas nechce načíst CD, changer nefunguje vůbec, ten svítí, dle zvuku i přehazuje CDčka, ale kdoví kam, navíc na tom displeji nic nevidím, takže nemůžu blíže specifikovat. Jde mi o to, jestli se někomu podařilo sehnat tento displej, popřípadě jak jinak vyřešit mé problémy. Děkuji za ochotu, příkládám foto displeje. Citovat
brixtr Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 (upraveno) ale jo má mám tu na to vlakno přesně s tímhle displejem.. a sehnal jsem ho na polskem alegru http://allegro.pl/wyswietlacz-emf-ct-mmf-01-rt3-6-pin-i6220505020.html#thumb/4 jen si zjisti rozdil v 00 a 01 označení Upraveno 4. červen 2016 uživatelem brixtr Citovat
Jirce Odesláno 5. červen 2016 Autor Odesláno 5. červen 2016 To je docela raketa, když ostatní displeje stojí zlomek ceny. Nezkoušel někdo přestavbu na jiný displej? Ale děkuju moc @brixtr Citovat
brixtr Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 tenhle je ještě levnější než co jsem sehnal ja... přestavba na jinej displej se da udělat to vim jistě ale musiš si sehnat někoho kdo to umi není to sranda není zač Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.