Rikic339 Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Zdravím, zvažuji koupi auta a zamiloval jsem se do Coupe verze 407. Jelikož chci jedině Diesel tak je motorizace jasná, 2.7 litru V6 HDI Bi-turbo ( "Anti-Dieseláci" zdržte se prosím hloupých komentářů), jenže nevím jak to je se spolehlivostí motorů a automatické převodovky. Někdo říká že špatný, jiní zas že je to paráda.. V autě s touto motorizací jsem se svezl a to svezení bylo perfektní, i ta automatická převodovka je paráda (obzvlášť to sekvenční řazení), sedačky pohodlné.. Jak exteriér tak interiér parádní! Má tedy někdo zkušenosti s tímto motorem v kombinaci Bi-turbo + automat? Popřípadě na co si při koupi dát pozor a jaký nájezd hledat? Předem děkuji za odpovědi Citovat
Přema Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Kdybych chtel tak tu neco napisu.... porad dokola...jde o to jaky kus a po kom se koupi..... i ja se obaval pred 3mi roky co koupim...... jsou 2 rozhodnuti.....bud to auto chces nebo ne...nic mezi neni..... Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Tak se nevztekej myslel jsem to tak ať se Ti případně tazatel ozve přímo Citovat
Přema Odesláno 15. duben 2016 Odesláno 15. duben 2016 Ja se nevztekam.....nemam proc.....odpoved sem napsal.....bud to auto chce nebo ne.....nic mezi tim....at ho bere s tim co ma za mouchy nebo ne..... Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat
Rikic339 Odesláno 18. duben 2016 Autor Odesláno 18. duben 2016 Dík za odpověd. Vím že je to kus od kusu a záleží po kom se auto kupuje jen jsem se někde dočetl že ta převodovka moc nevydrží, tak mě zajímalo jestli je to pravda.. Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 Není to pravda. Já měl 5 let sedan 2,7 HDi , krásné svezení. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.